Nytt år!

Det är nytt år. Det är fredag. Det är massa saker och ändå ingenting alls samtidigt. Väldigt intressant blandning.

Har varit tillbaka i Sverige i 3 dagar (firade jul & nyår i Litauen) och det känns som om det var år, dagar och evigheter sedan alltihopa. Fick en ny iPhone (tack o hej för alla fina år Sir iPhone III) och flög in i en dörrkarm, slog upp ett hack i pannan vid hårfästet och fick sy 4 stygn. Detta passade jag på att göra på juldagen, mitt i alla festligheter. Gick runt som en fågelskrämma i flera dagar, fick inte tvätta håret (fick inte ens tvätta håret på nyårsafton - tur nog passar jag perfekt som träsktroll) och hade värsta bulan. Tog ut stygnen för 2 dagar sedan och det ser ut att läka fint, och blir det ett ärr så kommer det förmodligen inte att synas i första taget (tack gode Gud!). 

Det är väl det jag kan förgylla eran dag med. Annars är det mesta som det alltid är. Har börjat jobba heltid och bestämt mig för att sluta överkonsumera Coca Cola. Så är det. 

(En års-summering bör komma snart, jag vet. Får se när jag lyckas komponera ihop en, men jag kan säga som det är 2012 var ett älskvärt min del, vissa "skavanker" hit och dit, men i sin helhet kan jag faktist inte klaga!)

RSS 2.0