Glashus.

Sitter och stör mig på att alla människor uppdaterar sina bloggar så förfärligt sällan. Sedan tänker jag på min egen blogg och inser att jag kanske inte borde kasta sten i glashus ... Höhö.

Barnvakt.

Livet som barnvakt flyter på. Jag sitter här hemma och passar min lillebror. Hm. Känns som om han verkligen behöver barnpassning, 14 år gammal, längre än mig OCH bättre på att laga mat. Det snarare han som är barnvakt åt mig. Men det är kul. Har ändå massa att fixa inför vår lilla resa, så det är faktiskt bra att ha tid till att göra allt långsamt. Yeah, jag är ju effektiv liksom.

På tal om min lillebror så är han faktiskt ganska rolig. Här om dagen så sa han "oxskit" som kommentar till något jag sa. Det tog ett tag men snart insåg jag att han menar "bullshit". Faktiskt aningen roligt, jag skrattade så jag dog, nästan. Har man världens bästa lillebror så har man ;)

Jomen förlåt, mer spännande än såhär lär det faktiskt inte bli.

Uppdatering.

Idag har jag packat. Och städat. Mina två absoluta favoritsysslor. Men jag ska inte klaga. Packa inför en resa är faktiskt roligare än att packa efter en resa. Kom på mitt i allt packande av sommarkläder att jag efter resan har en veckas praktik, och att det då inte kommer att duga med shorts och linnen. Så vanliga kläder fick också packas ner. Tur att jag kan lämna hälften hemma, för som min väska ser ut nu ... ja ni vill inte veta.

Ikväll ska jag träffa mina fina tjejer, vi ska ut och fira min sista kväll i Kalmar på ett bra tag. Förväntar mig faktiskt lite ledsna miner och dramatiska handgester med förfrågningar om HUR dom ska klara sig utan mig. Men jag kommer tillbaka, så dom behöver inte vara alldeles för ledsna. Hehe.

Inspiration.

Elin brukar säga att med ny bloggdesign kommer ny inspiration till att blogga. Jag håller inte med. Bloggdesignen på "medier och samhälle"-bloggen är ändrad men lusten till att publicera något där är lika med noll. Panik. Nu kommer jag återigen ihåg hur mycket jag ogillar det där seriebloggandet som vi tvingas till.

Åker hem till Kalmar idag. Helgen i Malmö har faktiskt varit ganska fin. Väldigt lugn och rätt händelselös, men det behöver inte betyda något dåligt. Att sitta och snacka skit med mamma är alltid väldigt uppskattat. Hon lyssnar och förstår och håller med och tycker till.

Nej nu ska jag försöka skriva något i den andra bloggen.

Sitter och fikar med dessa två. (Filip lyc...

img_2621 (MMS)

Sitter och fikar med dessa två. (Filip lyckades rita Elin på tungan, haha.)


Impulsivt.

Malmö. Impulser är svåra att handskas med. Ibland är dom bra, ibland dåliga. Ibland spelar dom ingen roll. Hur som helst, jag befinner mig just nu i Malmö vilket inte var planerat eller ens påtänkt förrän jag vaknade igår och kände ett "näe, nu åker jag hem"-moment. Kanske inte så smart med tanke på att jag snart kommer överge Kalmar under en längre period (3 veckor, hur ska ni klara er!?) men o andra sidan har jag aldrig någonsin påstått att jag är den skarpaste kniven i lådan.

Så här sitter jag alltså, mitt i ett stökigt kök, och tänker återigen väcka liv i medier och samhälle-bloggen. Tänkte att jag för en gångs skull ska vara effektiv och ambitiös. Jag ska försöka. Det är det minsta man kan begära. Och ikväll ska jag träffa min bästis. Kommer bli kul, har inte setts på år och dar och månader.


Sömnproblem.

Vet inte vad som är problemet men uppenbarligen så går det inte att sova på sista tiden. Finns inget som känns så onödigt som att ligga i sängen och inte kunna somna och bara få panik för man inte somnar. Jag får panik, ja. Vilket givetvis leder till att jag verkligen inte somnar. Det är ett tufft liv man lever. Ludde menar att det har att göra med det faktum att det är fullmåne. Kanske finns någon logik? What do I know. Det enda som jag verkligen vet är att om man sover illa så lyssnar man illa på föreläsningen, och dagens föreläsning blev tillslut en teckning. Kommer sannerligen bli lätt att blogga om.

Äntligen.

Idag har jag:
  • Påbörjat min sista termin på Linnéuniversitetet i Kalmar.
  • Äntligen förstått vad min utbildning går ut på.
  • Sovit.
  • Råkat slå huvudet i väggen.
  • Diskat!
  • Målat naglarna i 57 olika färger (5 färger + glitter).
  • Letat information om visum.
Mycket väsentlig och nödvändig information, faktiskt :)

@ Sofia.

Jag brottas fortfarande med hemtentan. Idag hemma hos Sofia. Det går framåt, men det går långsamt. Sofia visade precis en video på hur livet kan utvecklas och tar jag inte tag i hemtentan snart är det väl så mitt liv också kommer fortlöpa. Usch. Hejdå.

Hemma hos Elin.

Hemtenta-skriverier pågår. Idag är vi hemma hos Elin och försöker så gott vi kan. Sofia letar upp väsentlig information om kaniner och Elin pratar i telefon, hon har en intressant telefonattityd den där tjejen. Katten hoppar runt omkring och när hon inte gör det så slickar hon mig i pannan och biter mig i handleden istället. Jag har alltid haft en konstig relation till katter. MEN, jag har åtminstone fått ihop en sida, bara typ 7 to go. Kul.

Så ser det ut just nu.

Medieprojektet is no more. Det gick bra och nu är det över och vi blickar framåt. Där ser vi ... en hemtenta. Kommer bli en kul helg. Ska bara ta tag i det, snart.

Så är det.

Imorgon: pitcha medieprojektet.
Idag: den härliga känslan innan en stor redovisning.
Fint.

Aj.

Här sitter jag igen, med huvudvärk. Det börjar nästan bli komiskt. Jag är allergisk mot Kalmar, det är den enda vettiga slutsatsen jag kan dra. Irriterande. Jag kan inte anstränga mig när det känns som om huvudet kommer tippa bakåt och jag kommer att se ut som Johnny Knoxvilles karaktär i Men in Black 2. Haha :/

Amazing.

Den här helgen har inte varit att leka med med. Svindel och spänningshuvudvärk är ingen bra kombo, alls. Och heller är det inte särskilt motiverande, har lite saker att ta tag i men ligger främst bara i soffan och tittar på när Konrad spelar Call of Duty - Black Ops och lyssnar på hur han retas fram och tillbaka med sina kompisar. Zå zpännande. Indeed.

En liten fråga.

Hur länge kan man skjuta upp saker innan man drunknar i allt?

Haha.

Jag blir aldrig nöjd. När det är utmaning på tapeten klagar jag på att jag har bloggtvång för jag ska lyckas med alla "utmaningar". När utmaningen är ett minne blott saknar jag det, för då minsann hade jag ett givet ämne varje dag att skriva om. You don't know what you've got until it's gone.

Men nu är jag tillbaka i Kalmar. Sitter hos Sofia och jobbar med medieprojektet. Jag kom precis över förra pitchen och står nu inför en ny. Meeeen det klarar jag. Utöver det tänker jag nu ta tag i vissa aspekter av mitt liv, ordna upp vissa relationer och klura ut andra. Och sedan när jag har fixat med allt tänker jag lämna Sverige i två veckor och njuta av landet på andra sidan Atlanten, kanske.

Hejdå.

Things are changing, again.

Okej. Det är nytt år, igen. 2011. Kommer ta ett tag innan jag vänjer mig vid att skriva 2011. Men större problem går nog att hitta. Jaha, hur känns det då att det är nytt år? Jag vet inte. Jag känner ångest. Detta är ett år, precis som 2008, där plötsligt allt ska ändras igen. Det känns som om det vore igår när jag satt och funderade på vad jag skulle göra efter gymnasiet, och jag befinner mig i samma tankar igen. Magister? Inte magister? Behövs det? O andra sidan, det är väl bra att ha? Plugga i Kalmar? Flytta till Lund? Eller ska jag börja jobba? JOBBA? Jag? So many questions, so few answers. Uurgh. Men samtidigt känns det ganska bra. Färdigutbildad? Yes, soon I am. Resten? Det ordnar sig, det gör det alltid.

För den som vill veta har jag precis sett färdigt "Toy Story 3", tänkte att det var en passande film att se så på kvällskvisten. Jag hade fel. Jag blev upprörd. Jag gillar inte "Toy Story 3". Buhu. Haha.

RSS 2.0