Början på slutet.

Idag är den första dagen på det sista året. Låter riktigt dramatiskt. Och antingen så är det väl det också. Har påbörjat mitt tredje och sista år på Linnéuniversitetet, inser att jag snart måste skärpa mig och börja planera någon form av framtid ... öh, vaaa?

Annars så tvättar jag, vilket det känns som jag gör otroligt ofta, och funderar på gå och äta något. Ikväll blir det häng med MEM08 och imorgon är jag leeedig. Och nu vet ni allt ni behöver veta ;)

Hejdå.

Berit.

Hela sommaren har jag saknat min cykel, Berit (ja, jag har döpt min cykel), för den har varit kvar här i Kalmar. Hela sommaren, om jag var påväg någonstans, tänkte jag "om jag bara hade haft Berit här, så mycket lättare allt hade varit då ..."

Idag fick jag prova på att cykla på cykeln igen. Fyfan. Det är den enda jag säger. Gud vad jobbigt det var, jag cyklade till OKQ8 och tillbaka och är nu redo att dö, typ.
Bra kondition, I haz it ... not.

Men annars är det trevligt att vara tillbaka :)

Tbx till Kalmar.

Sitter just nu och packar för fullt ... ikväll ska jag nämligen tillbaka till Kalmar.
Tänkte att ni kanske ville veta det. 

Nagellack.

Vem var det som sa att man måste ha samma nagellack på alla naglar?

Hmpft.

En liten fundering: varför tycker man alltid att det är en superbra idé att lämna all disk från gårdagen till nästa dag?

Det är en dålig idé. Riktigt dålig.

Yes, we're back!

Jag är tillbaka. Min Macbook är tillbaka. Och allt är frid och fröjd.
Jag har haft två ganska hektiska veckor i Litauen. Känns bra att det fortfarande är två veckor kvar av "sommarlovet" för det behövs verkligen efter en sådan "semester". Inte nog med allt vi var tvungna att göra, hjälpa mormor och morfar med potatisåkern, fixa min farfars gravplats, besöka alla 20.000 släktingar och vänner, fixa lite finansiella grejer och bla bla bla, så har det varit stekande varmt. Cirka 32 grader varmt varje dag och spöregn, blixt och åska på nätterna, alltså sådana stormar att till och med kor och grisar flög kors och tvärs i Litauen. Dagarna var så långa att när man äntligen kunde lägga sig på kvällen kunde man inte tro att det som hände på morgonen hade hänt samma dag, och så var det varje dag.

Och sedan råkade jag sätta mig på min externa hårdisk. Den dog. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas. (Anna, jag vill inte höra några kommentarer!)

Som sagt, det har varit mycket, det har vari kul och det är trevligt att vara tillbaka.

Nu ska jag ner till tvättstugan och hämta hem tvätt. Hejdå :)

RSS 2.0