Oscarsgalan 2011.

Jag börjar bli gammal. Känner att det inte längre är okej att vara vaken hela natten, mår snarare lite illa och tänker inte göra om det på ett bra tag. Herregud, jag som kunde vara vaken längst av alla innan och sedan må hur bra som helst? Shiet.

Nattens TV-tittande var dock väldigt mysigt. Det var gulligt att se alla halvsovandes i pyjamas och filtar. Dock så måste jag säga att jag var lite besviken på själva galan i sig, är det bara jag eller brukade det vara bättre förr? Och sedan kan jag inte ens börja beskriva besvikelsen över det faktum att många skådespelare inte var där ... Johnny Depp? Brad Pitt? Zac Efron? Robert Pattinson? Huh? Känner att galan saknade lite snygga män.

Annars så är saker och ting väldigt orättvisa ibland och jag hatar känslan av att veta att man inte kan göra något alls ... Eh, vi hörs en annan gång.

Oscarsgalan.

Efter en ganska lugn helg smäller det ikväll. Oscarsgalan är på gång och den ska ses hemma hos Sofia med bästa MEM-klassen evah, MEM08. Filtar och kuddar är nerpackade och snart är det dags att bege sig. Iiih.

Annars härjar en smärre bloggtorka, men då kan man fråga sig när den inte gör det? Eh ;)

Finbesök.

Väntar på finbesök. Har spenderat hela dagen med att städa och laga mat. Känner mig helt slut. Ser nu fram emot en trevlig tjejkväll med massa tjejsnack, haha.

Eh, hejdå :)

Torsdag.

Det är torsdag men jag beter mig som om det vore söndag. Sitter fortfarande i pyjamas och gör inget vettigt. Har läst massa bloggar, läst massa skvaller och tittat lite på 90210. Känner att jag får ut mesta möjliga av vardagen och livet. Å andra sidan så är detta första dagen på typ 4 veckor som jag verkligen inte gör något, så det kanske är okej ändå?

Reality.

Jag är i Kalmar. Välkommen tillbaka till verkligheten. Föreläsning och massa skolarbete idag som jag så duktigt har skjutit upp. Men jag fixar det, jag har lyckats innan ;)

I sann praktikanda har jag idag fixat kaff...

img_8739 (MMS)

I sann praktikanda har jag idag fixat kaffe på kontoret. Yeah!


I väntan på Gabba Gabba.

Sitter på SVT och väntar in dagens "team". Idag ska jag nämligen få vara med på en inspelning av Gabba Gabba. Vi ska åka ut till Landskrona och filma i ett slott. Verkar sjukt spännande.

Annars har jag inte mycket att komma med. Var på min gamla gymnasieskola igår och förundrades över hur längesedan det kändes att jag var där. De gånger jag har besökt HH innan var det som om allt var som vanligt, som om jag fortfarande gick där. Men igår var det plötsligt inte det längre. Konstigt, hahah. Och jag har börjat räta ut mitt sovschema. Så, nu vet ni allt ;)

Hejdå
.

Praktik # 1.

Första praktikdagen = avklarad. Livet på SVT är ju faktiskt ganska spännande. Jag har idag fått vara med i redigeringen av "Djursjukhuset" avsnitt 3 och fick sedan följa med en journalist och hans kameraman till Lund där vi spelade in ett reportage om Axel som är 90 år gammal och friidrottar som om det inte fanns någon morgondag. Det har varit en riktigt givande dag.

Jag är trött. Jättetrött. Håller på att somna skrivandes nu. "Jet-lag" är faktiskt inte kul. Kan dock inte gå och lägga mig än, för då kommer jag med all sannolikhet att vakna klockan 1 på natten och stirra mig igenom hela natten. Inte bra.

Förövrig så är det ju alla hjärtans-dag idag. Herrejisses vad jag hatar denna dag. Hur som helst, glad alla hjärtans-dag eller något. Hoppas att den har varit fin och romantisk ;)

Hejdå.

Praktik.

... panik ;)

Heeemma.

Jag är hemma :) Fortfarande sjuk och mår lite halvdant, men det är alltid lättare att må illa hemma. Hemfärden gick finfint, lite näsblod och lite turbulens, men jag sov rätt mycket och fick massa läsk. Kom hem vid 8 imorse och har hittills sovit till 14:00 och packat upp. Nu ska jag få ordning på skolbloggen. Har en hel del kvar att ta tag i och sedan vara superduperhypernervös inför morgondagen.

En liten uppdatering # 3.

Okej, "världens sämsta bloggare" är förmodligen en titel jag kan lära mig att leva med. Jag hinner inte. Det är sanningen. Är fortfarande i Miami, åker hem sent imorgonkväll och försöker göra det mesta av tiden jag är här. Nu är det dock så att skolbloggen tar upp en hel del tid och inspirationen till den är ganska obefintlig men jag gör så gott jag kan. Annars så mår jag bra, allt är toppen. Jag har gått och blivit lite sjuk, förstår inte hur de klarar sig här i Miami när man ständigt går från varmt (uomhus) till kallt (inomhus)? Men man vänjer sig säkert, så småningom.

Ja det är väl det jag kan säga idag. Bilder och sådant kommer komma upp när jag är tillbaka i Sverige. Har varken tålamod eller tid med det internet jag har här. Puss och kram :)

En liten uppdatering # 2.

Miami. Där befinner jag mig just nu. Och jag älskar det. Funderar seriöst på att aldrig åka härifrån. Hotellet vi bor på är fräckast i världen och jag har redan hunnit bränna mig. I havet finns det hajar och kurslitteraturen blir inte ett smack roligare bara för att man läser den vid poolen. Nu ska jag gratulera en kompis som fyller och sedan bege mig. Hoppas att ni har det bra i Sverige, vi hörs snart igen :)

Puss och kram

En liten uppdatering.

Jag har varit i USA förr, men under den här resans lopp har jag lärt mig en hel del nya saker ...
  • Butiksbiträden är övertrevliga. Nästan så man blir galen.
  • Dom har jättemycket nagellack i det här landet, i alla olika konstiga nyanser.
  • Klädstorlekar varierar MYCKET. En "smal" är inte så smal.
  • AT&T är faktiskt en sådan dålig operatör som man har hört.
  • Åka taxi i det här landet är billigare än i Sverige. Mycket billigare.
  • Macy's innehåller väldigt mycket saker och det är knepigt att hitta, nästan så man behöver en orienteringskarta och en kompass.
  • Och INGEN promenerar i det här landet, gatorna är jättetomma och går man själv tittar folk på en som om man vore galen.
Såå ... nu ska jag shoppa lite mer. Om jag hittar kläder i rätt storlekar dvs :)

Hejdå Sverige!

img_9115 (MMS)

Hejdå Sverige!


Resfeber?

Jag har aldrig förstått uttrycket "resfeber". Feber och resor är något som enligt mig inte bör kombineras, that's that. Men jag kan heller inte definiera känslan jag känner just nu. Jag har varit uppe sedan klockan 6 och bara stirrat i taket. Skuggor och sånt kan vara väldigt underhållande.

Resten av familjen sover fortfarande och kommer chockas när dom inser att jag är uppe och ... bloggar? Men om jag känner mig själv rätt kommer jag vilken sekund som helst att bli jättetrött och lägga mig i sängen igen. I samma stund kommer jag att somna och mamma att vakna och tycka att alla ska upp. Ska vi slå vad? Haha.

Nej, jag tror att jag ska gå och väcka familjen själv nu. Tycker minsann att det är dags att åka snart. Hörs igen när jag är på andra sidan Atlanten. Hejdå :)

(Nej, jag har heller ingen aning om vad det var jag ville åstadkomma med detta blogginlägg!)

RSS 2.0