Riktigt trött.

Inatt kunde jag inte somna. Tror klockan var typ 4 när jag tillslut somnade. Jag är riktigt trött. Dagen har spenderats på bibblan med klassen med att plugga till morgondagens tenta. Har som tur var lyckats lära mig en hel del, men nu känner jag för att falla i koma. Fast det vågar jag inte göra, ska nog plugga lite till ...

Men nu är det Idol.

Den röda boken.

Läser i den röda boken och funderar på hur många olika meningsbyggnader man kan göra med kommunikation och organisation och hur organisationen behöver kommunikationen ... hur många det än är så har författarna förmodligen fått med alla.

iPhone.

Kan gott meddela att jag numera kan räknas till dom coola kidsen, jag har införskaffat mig en liten liten iPhone. Skulle in till Telia och klaga och kom ut därifrån en aning fattigare men sååå mycket tuffare. Känner att det kommer bli så mycket tentapluggande idag, ja jävlar.

Bara lite klagande.

Varför kan inte diskberg diska sig själva? Jag ber inte om så mycket, jag menar jag duschar ju mig själv, så varför kan då inte en tallrik göra detsamma? Åtminstone idag när jag verkligen inte orkar göra det själv?

Allt jag äter smakar papp. Känns inte så motiverande att äta massa då. Har oliver hemma, men smaklösa oliver är äckliga, ifall ni någonsin har undrat ...

Är åtminstone färdig med seminarieuppgiften, men det var svårare än jag hade trott. Var i princip färdig när jag vaknade imorse men att få till ett slut var så omotiverade och svårt att jag nästan gav upp. Har aldrig i hela mitt liv jobbat så hårt med en halv sida, men jag fick till det tillslut. Hurra för mig.

Nu ska jag lägga mig i sängen, dricka lite te och läsa i den röda boken. Roligare än så blir det inte.

Och nu hoppas vi alla på att morgondagen kommer innebära en friskare Grete, tack på förhand :)

I can do it!

Kanske var det inte världens bästa idé att festa i lördags. Har gått och blivit sjukare. Men jag hade kul så det spelar ingen roll. Win some, lose some. Men bara så ni vet, jag är sjuk. Snörvlar som en idiot och humöret är lite på bottennivå.

Dock finns det inte tid till sjuka utan nu gäller det att bita ihop, avsluta seminarieuppgiften och börja tentaplugga. Det här kommer gå så bra så. Hör av mig igen om jag överlever detta ;)

Glass och 90210 ...

... det får summera dagen idag. Klockan är 20:16 och jag har fortfarande inte stigit upp och planerar förmodligen inte att göra det heller. Ibland behöver man dagar då man vägrar allting.

Gårdagen var väldigt rolig. Började med en liten förförfest hos Sofia och sedan hann vi med två ytterligare fester. Träffade massa nya människor, vars namn jag aldrig kommer minnas och satt på en soffa som mitt i allt kollapsade, hej blåmärke! (Gör faktiskt ont, kan inte sitta ordentligt :P) Sedan var vi på Kåren och dansade. Kommer sakna stället när det stänger :/

Ja, vad mer? Är nästan färdig med veckans seminarieuppgift, vilket känns fint ... behöver alltså inte stressa ihjäl mig imorgon. Och min lägenhet ser ut som ett bombnedslag. Alltid lika trevligt.

Ska fortsätta äta glass nu och titta lite mer på 90210 ... Hejdå :)

Rivjärn.

Fredag. Ont i halsen. Matlagning. Idol. Det summerar allt ganska bra. Nu ska jag duscha, dricka te och sedan sova. Inte lätt när det känns som om ett rivjärn har flyttat in i halsen, men måste bli pepp inför morgondagen, ska ju nämligen ut med världens bästa Sofia då.

Ja ... hejdå då.

Här händer det mycket.

Idag har jag varit sådär produktiv som alla andra människor är ofta men jag aldrig är. Jag har sammanfattat anteckningar, jag har tvättat, jag har strukit kläder, jag har diskat, bla bla ... detta MED halsont! Och kvällen ska spenderas med Ludde och Sanna i G-huset med "radioreportaget". Shiet, vilken händelserik dag ;)

Börjar annars känna av tenta-pressen som närmar sig. Tenta nästa fredag. Buhu. Men om jag har fattat allt rätt så är det den enda tentan vi har? Då blir det plötsligt lite sorgligt nästan.

Criminal Minds börjar annars idag. Jag har längtat som en dåre :)

Spaghetti med köttfärssås.

Jag har ont i halsen. Alltid är det något. Men så är det alltid på hösten. Sitter och tittar på Vänner och planerar att skriva lite anteckningar på datorn. Och ikväll blir det spaghetti med köttfärssås till middag. Riktigt fint.

... ja mer spännande än så lär det inte bli idag. Hejdå.

Back.

Okej. Jag är tillbaka. Drog ner till Malmö lite över helgen, men nu är jag här igen och redo för allt som komma skall. Känner mig sjukt stressad på grund av morgondagens seminarieuppgift, är inte färdig med den än. Kommer bli alldeles fantastiskt OM jag hinner färdigt med den, men gör jag inte det överlever jag förmodligen också. Nej, jag ska hinna. Ni ska se. (Wish me luck!)

Huvudvärk.

Tredje dagen nu. Orkade inte ens gå till skolan imorse, vilket är ganska lågt med tanke på att vi knappt är där. Kan knappt sitta upp, pulserar i hela huvudet då. Och Ipren hjälper inte heller.

5 kommentarer på föregående inlägg, tror att det är ett personligt rekord.

Storstädning.

Idag har jag varit duktig. Jag har storstädat. Misstänker att min dammsugare har gått i pension, segare dammsugare får man leta efter! Det riktigt testar mitt tålamod, speciellt med min matta.

Annars så hade jag tänkt påbörja läsandet av Harley Davidson, del 3, så jag inte behöver spendera hela helgen med att plugga. Ni kan ju gissa om motivationen till det finns? Nope. Här är det öken. Eh, jag börjar imorgon istället. 

Spännande.

Måndag. Förvisso "ledig" måndag, men ändå måndag. Dagen har återigen spenderats med min lover, Harley Davidson, och tre sidor inför morgondagen är skrivna. .

Helgen har varit riktigt trevlig. Kräftskiva hos Nils, Kåren och sedan Sibylla med Sofia och främmande pojkar. Och snart är det torsdag, och då ska jag hem till Malmö och det kommer bli trevligt det med :)

Nu ska jag återgå till CSI NY, verkar riktigt spännande. En av gubbarna har hamnat på ett fängelse och alla fångar är helt galna och slåss, och nu måste han ligga lågt så han inte dör. Som sagt, spännande.

Höst?

Idag regnar det och är grått. Av någon okänd anledning är jag lite chockad. Inte är det väl dags för höst nu? Det var väl precis det blev sommar? Hallå, jag är inte redo för handskar än!?

Vädret ger en inte direkt motivation till saker så istället sitter jag hemma och läser i boken "Mediebilden av kvinnliga chefer i svenskt näringsliv". Känns produktivt men tråkigt.

Pratade med min bästa kompis innan. På söndag ska hon och hennes kör gästa Nyhetsmorgon Tv4. Faktiskt riktigt häftigt. Dock så kunde hon inte riktigt låttexten men hon är alltid bra på att göra bra ifrån sig. You can do it :)

Nu ska jag återgå till boken.
Yes.

Rygg.

Har av någon okänd anledning ont i ryggen, undrar om det har något att göra med det faktum att jag sover konstigt eller är det bara min brist på träning som gör sig påmind? Guess I'll never know ...

Annars har jag idag varit effektiv och pluggat. Spännande.

Bu.

Hehe, ibland glömmer jag bort hur cool min ritplatta egentligen är.

Harley Davidson.

Sitter på skolbibblan med Sanna och skriver på seminarieuppgiften till imorgon. Fyfan vilken tid den tar! Trodde på fullaste allvar inte det kunde vara så tråkigt och trögt att läsa 68 sidor i en bok och sedan sammanfatta det på 3 sidor med egna reflektioner, ah, but it is. Riktigt tråkigt. Och det värsta med det hela är att när denna uppgiften är över finns det två likadana kvar, och en ökänd. Fint. Tack. Buhu.

Det är som att bo mitt i en iPod ...

... grannen till höger spelar sjukt hög musik, grannen till vänster sjunger för fulla muggar.
Jag blir faktiskt nästan lite galen.

Here's everything.

Nu tar vi allt i korta drag. Min lillebror är här så hela lägenheten är upp och ner. Igår vann jag ett popquiz, och det är skillat då jag kunde typ 4 av låtarna. I fredags såg jag filmen "Remember me" och tyckte faktiskt om den. Jag har seminarium på tisdag och har läst 19 sidor i boken av dom 68 som ska vara lästa inför seminariet (jag har heller inte börjat sammanfatta något). På nätterna drömmer jag återigen helt sjuka saker. Och jag är hungrig.

Veckans andra inlägg dedikerat min cykel.

Jag tror att någon har pillat på min cykel. Idag när jag skulle cykla den långa vägen till ICA Maxi hade någon ställt om växlarna och sedan fanns det ingen luft i framhjulet. Den där "saken" som håller luften inne var uppskruvad (jag har alltid haft en talang för ord). Sådana saker händer väl inte av sig själva? Åtminstone inte växlarna?

Kanske är jag bara paranoid?
Eller så är det någon som har våldfört sig på Berit.

Buhu.

Trött.

Jag. är. skittrött. Undrar om det är okej att gå och lägga sig 19:46? Förmodligen inte. Kommer då bara att vakna mitt i natten och inte kunna somna om och sedan vara skittrött imorgon med. Seriösa problem, jag vet.

RSS 2.0