Byebye.

Nu åker jag snart. Ha det så jättebra. Hejdå :)

(Väääldigt nödvändigt inlägg om jag själv får tycka till!)

Tillbaka till Litauen.

Imorgon åker vi till Litauen. Ska vara där till och med den 14 augusti och mina riktigt frekventa blogginlägg kommer såklart att bli färre. Höhö.

Sååå dagen idag har alltså spenderats med att gå runt i stan med mamma och letat efter "presenter" till alla möjliga släktingar och vänner. Blir galen. Väldigt svårt att para ihop person och present. Men det ska nog gå.

Hur som helst, som ni redan vet så ogillar jag packning ganska mycket så jag tänkte börja nu. Då blir jag kanske färdig någongång och på så sätt får jag kanske med mig några av de plagg jag faktiskt behöver. Till skillnad från förra gången då jag hade med mig tre par långbyxor men den svarta klänningen som verkligen behövdes stannade hemma. Lite typiskt mig, ja. Och nu ska det undvikas.

Allt i ett.

Det är sannerligen inte lätt att blogga när man inte har dator. Lånar mammas lilla dator ibland, men då bara för att snabbt kolla mailen och Facebook. Inte för att det händer något rolig där, men man måste ju ändå kolla. Min dator är på lagning, och jag förbereder mig för en lång separation från den. Been there, done that, så jag vet att det kommer ta lååång tid.

Istället konsumenrar jag vin. Känns som en bra ersättning. Och umgås med Anna och Max. Även dom duger fint som ersättning. Sedan har jag hittat två nya husdjur, två riktigt konstiga fåglar som hänger utanför Annas fönster. Dom flyger ingenstans och ser mysko ut. Har döpt dom till Remik och Pierre.

Ja, vad annars? Anna fyllde år igår. Hon är numera 21 år gammal och ett steg närmare 22. Köpte en tavla till henne, så jag och Max slog lätt priset för det STÖRSTA paketet. Och sedan fick hon en pinata, som hon misshandlade med ett paraply. Det var vackort :)

Och idag ska jag på utflykt. Hejdå!

Hejdå Macbook ...

Idag har jag lämnat in min Macbook på lagning. Känns inte så kul. Kommer ta typ 2-3 veckor för Elgiganten att fundera ut vad som är felet och sedan reparera datorn. Buhuuuu. Känner mig ensam och data-övergiven.

En bra nyhet är dock att igår "knäcktes" mitt knä äntligen rätt och jag har inte längre ont. Visst ömmar det fortfarande lite, men nu slipper folk i alla fall höra hur jag hela tiden tjatar om att jag har ont. Haha. Nu kan jag istället tjata om hur mycket jag saknar min dator.


Mi8t5t5 t5ange3nt5bo9r4d ...

... har4 bli8vi8t5 he3lknäppt5?


Knä-uppdatering # 736.

Här kommer ytterligare ett inlägg dedikerat mitt knä.

Det gör fortfarande ont och jag börjar bli lite småirriterad. Ena stunden verkar det som om jag är på bättringsvägen, knät går att böja och jag haltar allt mindre, sedan vips ändras det och gör ont igen. Mamma tvingar mig till att ligga ner och inte röra på mig, alltså inte belasta knät. Jag hade aldrig trott att jag någonsin skulle säga det här, men det är ju förfan helt och hållet, rätt igenom, skittråkigt! Man blir helt galen efter Desperate Housewives, Ellen DeGeneres Show, Unga Mödrar x 2, Vänner och Christine. När One Tree Hill börjar är jag redo att slänga fläkten på TV'n och anstränga mitt knä. Gud. Vad. Tråkigt.

Sedan vill ingen umgås med mig heller. Anna är i Sundsvall och alla andra får plötsliga förhinder, känner mig löööved. (Okej jag överdriver, finns visst några som vill umgås med mig. Melanie kom faktiskt hit innan med chokladkaka, det ni!)

Nu ska jag anstränga mitt knä lite mer och gå ut i köket och hämta något att äta. Maybe lite chokladkaka om det finns? Höhö :P

Knä-uppdatering.

Mitt knä gör fortfarande ont. Inte lika mycket som igår så jag ser det som ett positivt inslag men än haltar jag lite och kan inte "vika" knäet som jag vill. Hur som helst, jag är på bättringsvägen.

Och eftersom jag fortfarande haltar lite så har jag inte gjort så mycket idag. Legat i sängen och tittat på TV. Alltså har jag inget givande att komma med idag. Därför skriver jag inte mer nu ;) Heeeeejdå!

Mitt knä.

Igårkväll var jag påväg till affären och fick plötsligt blixtont i mitt vänstra knä. Trodde att det snart skulle gå över, kändes som en sådan "något-måste-knäckas-rätt-i-knäet-ont" och jag haltade vidare. Kan ju gott konstatera att det fortfarande inte har gått över. Jag haltar, kan inte böja knäet och har skrattretande ont. Om det inte går över till imorgon får jag förmodligen uppsöka någon knä-doktor, men jag hoppas att det går över utan läkarhjälp.

Trevligt trevligt.

Naw.


Haha, jag blev helt mesigt glad när jag såg denna. Hur gullig som helst ju (och ja, jag är hur töntig som helst).

Jobbat heeela dagen.

NU har jag jobbat HELA dagen. Kom precis hem. Känner mig stolt. För att fira detta ska jag sova. Är fortfarande sjuk och önskar innerligt att den här sjukan ska försvinna, tack på förhand.

Vaaaaaarmt.

När vädret äntligen har blivit lite svalare har jag gått och blivit sjuk. Sitter här hemma med feber och dör av värme. Finfint. Och tv'n visar inte allt för många spännande program. Suck.

Såg Eclipse yesterday, och ja, jag gillade den. Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar Twilight eller inte. Ibland kan jag tycka att det är helt okej (nästintill bra) och ibland hatar jag hela konceptet. Jag är lite delad. Men gårdagens film gillade jag. Den var bra mycket bättre än New Moon :) Och nu ska jag inte prata mer om det, utan äta spaghetti. Och bli frisk, givetvis.

Eclipse.

Igårkväll var riktigt kul. Idag är det lagom kul. Ikväll kommer bli spännande ... Eclipse står på schemat och jag hoppas och ber till alla högre makter att Royal har införskaffat någon form av luftkonditionering så "filmtittandet" inte kommer förekomma i en bastu. Annars? Jo tack, everything's gooood :)

Jag är seg på att blogga.

Igår lovade jag Sofia att jag skulle blogga lite. Problemet är att det verkligen står helt stilla i huvudet och jag kan inte komma på något vettigt att skriva ...

Jag lever och mår bra. Sover lite halvdåligt på nätterna och drömmer helt konstiga saker, (t.ex. att en av mina tjejkompisar blir tillsammans med vår videoproduktionslärare?). Jag spelar The Sims 2 alldeles för mycket och när jag inte gör det jobbar jag lite på Skin Beauty Lounge eller umgås med roliga kompisar. Jag har blivit lite småberoende av Varma koppen och slutligen byter nagellack varje dag. För den som är intresserad har min plötsliga Disney Channel-förälskelse svalnat. Det var kul så länge det varade, men nu är det över. Imorgon ska jag träffa Elin som är i Malmö och jag ska försöka att uppdatera min blogg lite oftare, men jag lovar inget ;)

TTYL

RSS 2.0