Semester.

Hejdå, nu åker jag till Maldiverna. Ses igen om två veckor :)


Staring at the ceiling, lying on the floor.

Dag 7 på jobbet. Börjar känna mig hemma här. Folk är roliga och jag har nog inte skrattat så mycket som jag gör nu på länge. Känns bra.

4 dagar kvar till Maldiverna. Har varken bikini eller skor som passar för sådana klimat. Får väl sola naken i Converse eller något. Det är ju inte hela världen liksom, haha. Äsch får försöka hinna det någon dag nu i veckan. Ikväll ska jag träffa en gammal vän och sedan fortsätta bena ut mitt liv. Bra bra bra. Hejdå. Puss.

(Ja, alltså bilden har ingen relevans till inlägget. Men jag ville visa upp den ändå ...)


Måndag.

Sitter på kontoret och handskas med en ny arbetsvecka. Har fått en ny lista med underleverantörer att ringa men hälften svarar inte. Can't blame them, hade heller inte velat prata i telefon en tidig måndagsmorgon.

6 dagar kvar tills familjen åker till Maldiverna. Ser så sjukt mycket fram emot det så det inte är sant. Mycket har hänt på sistone och jag behöver landa och smälta alltihop. Måste bara ta mig igenom denna veckan först ...


 


Det händer en del.

Hej mitt namn är Grete och jag hinner aldrig blogga. Föööör jag har börjat jobba! Inget superglammigt eller jättespännande i sin helhet, men det genererar pengar och jag trivs. Jobbar på Byggmästar'n i Skåne och mina uppgifter är att ringa runt till underleverantörer och fråga dom om de räknar på diverse projekt. Som sagt, inte överspännande men bättre än inget. Och väldigt oväntat.

Imorse skrev jag även på mitt nya hyreskontrakt. Från och med den 1 juli är jag stolt ägare till en finfin tvåa i Malmö :) Woupwoup, då blir det party må ni tro.

Annars har jag inte så mycket mer att komma med. Lunchen är över och jag ska fortsätta med mina samtal. Ciao.

Byggmästar'n i Skåne.

Jag jobbar idag. På Byggmästar'n i Skåne, som mammas assistent. Ringer och pratar i telefon med massa gubbar. Det är smått underhållande, men ändå inte ... Tror att jag ska flytta till New York, hitta en gammal men rik mångmiljonär och leva ett jag-är-rik-hemmafru-liv. Låter väl bra?? Haha :)


RSS 2.0