Kort och gott.

Hejsan svejsan bloggen! Det är onsdag, jag mår småilla, det är fuldag idag och jag har ringt till 4 stycken gymnasieskolor och försökt få dessa att dela ut vår enkät på lektionstid. Det har faktiskt gått bra. Tror jag.

Sehr givande inlägg.

Examensarbete.

Jo alltså, det känns fortfarande som höst. Solen tittade fram lite igår, men sedan dess har den lyst med sin frånvaro (haha!). Dagen har spenderats med examensarbetet, först föreläsning/handledning och sedan möte med kommunen. Alla vill olika och vi vet inte längre hur vi ska göra. Men det ordnar sig. Vi fixar detta. Kanske ;)

Nu ska jag iväg på impulsiv vinkväll och eftersom det känns som om jag har sålt min själ till djävulen får vi se om jag överlever kvällen. Fiiifan, möjligen.

What?!

Helt plötsligt känns det som höst ... va?

Jordtimmen.

Sista lördagen i mars = Earth Hour Day. Vilket är idag. Vilket ska firas.

Sönder.

Vet ni en sak som gör så fruktansvärt ont? När man sätter in en lins i ögat som är sönder. Man blinkar som en idiot, ögat börjar rinna och man måste omedelbart ta ut linsen. Vet ni då en annan sak som gör lika ont, om inte mer för det kommer som en stor överraskning, jo när linsen plötsligt går i sönder i ögat helt utan förvarning. Gör. faktiskt. skitont!

Jag har fortfarande inte hittat "biten som saknas", då halva linsen helt plötsligt var borta I ÖGAT?! Jag misstänker att den inte finns kvar, känns inte så, men man vet aldrig. Linsbiten har kanske satt sig under ögonlocket, hamnat bakom ögat och ligger just nu och bekantar sig med hjärnan? Jag vet inte. Hmpft.

The smiles returning to the faces ...

Lyssnade imorse på "Here comes the sun", och jag måste säga att en mer passande låt får man faktiskt leta efter. Vårkänslorna dominerar för tillfället och det är faktiskt dags för det. Igår invigde jag mina nya solglasögon och kommer det mer snö nu så kommer jag förmodligen att bli riktigt deprimerad.

Sofia sitter hemma hos mig för tillfället och vi försöker bli färdiga med rapporten som ska lämnas in imorgon. Riktigt tråkig uppgift om jag får vara ärlig. Sedan måste vi även få ihop en bra presentation, fööör det sista vi gör innan examensarbetet måste ju vara skitbra :)

Dagens sanning.

...

Yesterday.

Igår så var min dator avstängd hela dagen. Helt sjukt imponerande. Känner att jag spenderar ALL min vakna tid vid datorn och det var faktiskt ganska trevligt att inte sitta limmad vid Facebook och fördriva tiden på det sättet. Dock så är jag inte lika duktig idag, hmpft. Men babysteps ;)

För den som vill veta så har jag ont i lungorna. Träfligt. Eller inte. 

Jag lever.

Ja, alltså, jag lever. Inser att mitt förra inlägg var lite dramatiskt och sedan kom inga fler och då kanske någon där ute trodde det allra värsta, men så är det inte. Jag besegrade febern och lever fortfarande.

Mår dock inte helt hundra än. Jag är lite lätt illamående konstant och har ont i huvudet. Och hostar. Fyfan vad jag hostar. Det är inte lätt när det är svårt, och det blir faktiskt jäkligt svårt varje gång jag måste anstränga mig. Men jag har kollat med resten av familjen, och dom verkar ha det likadant, så det är förmodligen inget man ska oroa sig över. Vanlig efter-influensa-sjuka. Det måste dock bli ändring på mycket redan imorgon, har inte tid längre att ligga i sängen och fortfarande vara småsjuk, pigg och frisk är det nya, deal with it.

Det är söndagkväll och helgen har varit rolig, fest med lite MEM och sedan häng på Liebling samt intressanta diskussioner på Max om förhållanden och Facebook. Saknade dock både Sofia och Elin, varken den ena eller den andra var med och det var tråååkigt tycker jag. Men det kommer fler helger, kanske inte tonvis med fler, men några till lyckas vi förmodligen skrapa ihop? Va?

Nu ska jag äta. Hejdå.

...

39,3 graders feber. Jag mår som en prinsessa.

En helg i Malmö.

Sitter för tillfället i Malmö och leker lite ingenjör. Mamma behöver lite hjälp med några beräkningar och eftersom det bara är plus som gäller så jag kan hjälpa till. Fyfan vad tråkigt det är. Är glad att jag valde media framför ingenjöreriet, haha.

Har annars haft en väldigt fin och lugn helg. Igår besökte vi en vän på sjukhuset och på kvällen kom Anna hit, hon på lyckades på sitt Anna-vis att få väldigt mycket att verka mycket bättre. Vi tittade på Melodifestivalen och Linda Bengtzing vann inte :/ vi blev faktiskt helt förtvivlade. Linda Bengtzing är ju faktiskt en riktig talang, att vara med i Melodifestivalen för fjärde gången med samma låt och faktiskt få folk att rösta på en är sannerligen något anmärkningsvärt. Och sedan hade hon ju dom snyggaste skorna man kan tänka sig ... huhu. Skämt åsido så gillade jag Swingfly och The Moniker, men inte som vinnarbidrag. Då var det mycket bättre att Eric Saade vann, kanske hamnar vi åtminstone i final den här gången? Eller kanske inte, man vet aldrig.

Nu ska jag räkna lite mer på hur mycket "tarkett eksockel" (oak white) som behövs till 28 olika lägenheter och äta upp min semla. Toooddles.

Trögt bloggande pågår.

Som sagt, om någon vill skriva blogginlägg åt mig är det bara att höra av sig. Platsen är, otroligt nog, fortfarande ledig.

Annars så flyter allt på som vanligt. Oroar mig för det enda och sedan det andra. Tänker alldeles för mycket på allt och fruktar att huvudet snart kommer att sprängas om jag tänker en tanke för mycket. Annars är det Malmö till helgen som gäller OCH just nu visas She's all that på TV, vilket är ganska trevligt eftersom detta var min absoluta favoritfilm när jag var typ 10? Och fortfarande är den jäkligt bra. Haha.

Observation.

(Jag funderar nästan på om det skulle kunna gå att hyra in någon som skulle kunna sköta bloggandet åt mig? Typ som en ghost-writer?)

Har idag suttit i kafeterian och observerat folk. Faktiskt aningen underhållande, men man var tyvärr inte så diskret som man hade önskat. Stirrade ihjäl mig på vissa personer och hoppades att jag skulle kunna lista ut ålder samt vilken institution de tillhörde. Man kände sig lite knäpp. Det verkar dock som om medelåldern på Kalmar nyckel är cirka 23 år och väldigt många som besöker kafeterian handlar i den också. Totalt otroligt.

Herregud.

Examen om tre månader. I'm speechless. Jag är inte redo för detta än. Går förmodligen om utbildningen istället. Känns vettigare.

RSS 2.0