Grete goes vampyr.

Mm, livet flyter på. Har inget vettigt att skriva. Har vänt upp och ner på mitt dygn, eller bak och fram, eller vad säger man? Uppriktigt sagt kan jag inte komma på det. Men jag sover hur som helst inte på nätterna utan håller på med processkrivandet och sover sedan dåligt för jag är upp i varv och är sedan trött på dagarna. Känner mig lite som en vampyr. Småspännande indeed. Ska försöka normalisera detta nästa vecka.

Eh, bättre än så blir det inte. Au Revoir.

Ritat.

Idag har jag ritat. Känns produktivt och bra. Högen med saker som jag måste ta tag i blundar jag för, allt ordnar ju sig tillslut? Imorgon när jag vaknar kanske allt mirakulöst har ordnat sig? Vi kan ju hoppas?

Nu över till roligare saker - jag har fått mina linsor! Är så otroligt jätteglad. Gillar verkligen inte att ha på mig mina glasögon. Dom är bara i vägen hela tiden och tar man av sig dom så ser man inget, för gott folk, jag är i princip blind utan dom.

Nu ska jag nog och äta lite, och sedan kanske jag får lite saker gjorda ikväll? Eller förmodligen inte :P

Processsssskrivande.

Processkrivande - det får sammanfatta dagen. Vet inte riktigt vad jag sysslar med, men jag gör något åtminstone och det är väl bra? :)

Känner mig lite småstressad över x antal saker och det blir inte lättare av att jag hittar på massa nya saker som jag mer än gärna kan stressa över. Magsår, here I come. Eller nej, inte riktigt. Jag överdriver, precis som alltid.

Ikväll börjar Svenska Hollywoodfruar, är jag den enda som har längtat? Älskade Agnes-Nicole Winter och Maria Montazami - bättre blir det faktiskt inte.

Nu ska jag processskriva lite mer, yääh, rock on.

Skärpning.

Oj så bra det gick med att förbättra sig. Här är det fortfarande öken. Börjar återfå fattningen som jag tappade för ett tag sedan och vädret är kallt. Enligt pålitliga källor ska det bli den kallaste vintern på 1000 år. Nu hoppas och ber jag bara att dessa pålitliga källor pratar strunt.

Ikväll är det näst-sista Kårkvällen och jag ska minsann dit och gråta lite. Känns oerhört sorgligt att dom stänger Kåren. Vad ska vi göra sen? Vet inte heller om jag har möjlighet att medverka vid den absolut sista Kårkvällen och det småsuger lite, men life goes on.

Känns bra att ha komponerat ihop ett blogginlägg.
Hejdå.

Förlåååt.

Jag har varit väldigt frånvarande. Jag skäms. Förlåt. Har varit seriöst "jag-tror-att-jag-dör" sjuk och lyckats pajja min dator. Men jag ska förbättra mig, aj pråmiz. Snart ;)




Argh.

Hm. Vet inte. Känner mig väldigt omotiverad. Det är typ 9 månader kvar nu, och jag blir galen snart om jag inte hittar en liten gnutta motivation. Galen och körd.

Gårdagen ska vi inte prata om. Håret var platt och humöret likaså. Men ikväll blir det fest med klassen. Känns häftigt eftersom det är mitt i veckan och imorgon är det skola. Living on the edge om något. Och ja, håret är lockigt idag igen. Allt är som det ska.

Nu ska jag äta choklad. Och komma på någon outfit för kvällen.

...

Öken.

Woohoo.

Jag har skrivit min tenta. Och det har gått bra. Det tackar jag Ludde för. Är nästan så tacksam att jag funderar på att döpa mitt förstfödda barn efter honom :) kanske inte fullt så extremt, men det är minsann värt att tänkas på. För utan hans mindmaps hade det varit bra mycket svårare. Hur som helst, denna tenta är ur världen just nu och jag har kramp i handen och jag tänker inte hålla i en penna på hela helgen. Bara så ni vet liksom ;) Pusshej.

RSS 2.0