Efter ett långt uppehåll ...

Nu är det dags, att ta tag i saker igen och inte längre fly verkligheten. Visserligen är det fortfarande "mellandagar" men julen är över och skolan kräver ens uppmärksamhet. Jag har fyra uppgifter som ska lämnas in den 13 januari och jag har gjort lite mer på en och knappt påbörjat på en andra. Allt som allt är det typ 10 + 6 + 3 + 4 sidor som ska komponeras ihop, och för den som inte kan räkna betyder det 23 sidor totalt. Buhu.

Julen har varit supertrevlig. Tror ärligt talat att det har varit den jag har tyckt om bäst hittills. Med finfina julgranar, personer och julklappar. Känns aningen deprimerande att den är över, men det kommer en ny nästa år :)

Nu ska jag sätta igång, woohoo! Hejdå.

Juletider.

Måste bara tala om för alla som vill veta att Jedward har tagit semester. Eftersom det är jul om en vecka har "Lipstick" tagits bort som min ringsignal och ersatts med den jättefräcka "A hiphop carol (Jingle Bells)".

Låtarna påminner faktiskt lite om varandra, så jag har inte ens reflekterat över att jag har bytt ringsignal. Kort och gott, jag är sååå in touch med verkligheten just nu. Hoppas, tror och önskar att kommande vecka inte kommer tära så mycket på krafterna. Men vi börjar med ett småtragiskt event, Sofias hejdå-party imorgon. Jag vet inte HUR jag ska klara mig utan min kompis, men det ska nog gå. I will survive ;)

Nä, så att go'natt!

Söndag.

Det är söndag och bara 2 små dagar kvar tills jag får ha, vad man kan uttrycka som, jullov. Jag längtar så jag blir galen. Efter gårdagens stodstädning och stora bestämmelse att för en dag skita i allt skolarbete, måste jag idag vara dubbelt så duktig ... är jag det? Nej, åtminstone inte än. Men dagen är inte slut än, så jag kanske kan lyckas någorlunda snart ändå.

Gårdagskvällen var väldigt trevlig. Bakade cupcakes hemma hos Sarah och tittade på filmen "The Change Up". Så rolig, precis en typisk Grete-film. Jag fick till och med hålla igen skrattet på vissa ställen, hade nog blivit kompislös om de fick se min riktiga kiss & bajs-humor. Very funny ;)

Nej, nu ska jag faktiskt ta tag i lite skolarbete. Wish me luck!

What?!

Jag vet inte vad som hände. Hela veckan har passerat och jag kan inte fatta att det äntligen är helg. Jag tänker sova som en stock hela helgen och det finns ingen som kan tala om för mig att jag inte kan eller inte får göra så. Dock hade det varit passande om jag pluggade lite, men efter den här korkade veckan så känner jag att det är okej att ta det lugnt i åtminstone en dag. Och min lägenhet ber och bönar om att bli städad. Det finns ingen där ute som seriöst kan tänka sig hur det ser ut där hemma. "Yuk" för att beskriva det med milda ord. Veckan har innefattat några bra ögonblick, har kännt mig ompysslad och tillfixad och fotograferad tills dess att Sofias hårddisk nu innehåller 500 bilder på yours truly, men veckan har även innehållt en hel del skit, jag går inte in på detalj men ibland suger det verkligen stenhårt. Hej känslomässig-bakishet!

tisdag får jag åka hem till Skåneland. OM jag längtar! Önskar bara att jag inte hade så sjukt mycket att göra. Men det ska nog fixa sig på något sätt ändå. Förhoppningsvis ;)

Segheten själv.

Det är tisdagkväll och bara början på veckan. Ändå behöver jag helg sooo bad just nu. Klockan är 20:14 och jag tänker gå och lgga mig om 45 minuter. Klockan 9 är väl en alldeles utmärkt tid för en 22-åring att lägga sig på? Har ju ändå ytterligare en fotografering imorgon och påsar under ögonen passar sig inte så jättebra med vårt varumärke.

Annars så är det Lucia idag, en dag jag aldrig riktigt har fattat mig på, och jag funderar på om jag ska köpa en biljett hem till nästa vecka. Lägenheten är stökig och jag tänker inte ens bry mig om att städa den. Slötittar på Vänner istället ... och pluggar inte ett enda dugg. Med andra ord så är jag inte världens duktigaste idag. Men jag tar igen det vid ett senare tillfälle. Hejdå.

Modell för en dag.

 

Idag har jag fått prova på att vara modell. Fy vilket hästjobb, verkar mycket lättare än det är. Man ska le, le naturligt, man ska inte se död ut med blicken, man ska visa upp produkten samtidigt som man måste tänka på tusentals andra saker också. Men det var kul, inget man får uppleva varje dag liksom. Blev proffsminkad och fixad i håret och kände mig väldigt snygg, och jag är glad att jag får göra det igen på onsdag. Sedan får det dock räcka! No more modelling for me ;)

 

 


Mums.

 

 


Förlåååt mig!

Nu ska ni ju inte gå runt och tro att jag fixade lampan på egen hand. Jag vet att jag är grymt bra, men såå bra är jag faktskt inte. Det var givetvis Chph som hjälpte till i lampfixningen, jag var bara den som tog åt mig hela äran. Sanningen är den att jag fortfarande hade famlat runt i mörket om det inte var för honom ... I'm so sorry, ska aldrig göra om det :)

Let there be light.

 


Efter att ha bott i denna lägenheten i 102 dagar har jag äntligen fixat lampan i klädkammaren. Såå, nu kan jag (och alla andra) äntligen se hur stökigt det är där inne, hehe.

 


Where the smurf are we?


Som föregående inlägg så fint indikerar så har Chph och Lille Skutt återigen åkt hem. Det är alltid väldigt intressant hur annorlunda lägenheten känns när dom åker och sedan hur fort allt återgår till det vanliga och känslan av att de har varit här försvinner. Tråkigt, men sant.

Anyhowwhocares så har kvällen spenderats med smurfarna! Av någon okänd och störd anledning så har jag alltid haft en underlig kärleksrelation till smurfarna. När jag var liten fick jag en hel hög med små smurffigurer som jag blev helt besatt av. Några år senare hade McDonalds mjuka smurfar i sina Happy Meals, en för varje månad, och jag skulle bestämt samla alla (fick alla månader förrutom januari och februari). Allt detta utan att riktigt fatta vad smurfarna egentligen går ut på eller ens läst en enda smurfhistoria. För att göra en lång historia kort så älskar jag smurfarna och kvällens film var faktiskt ganska fin :) Jag tyckte om den! Tror dock inte att någon annan jämnårig person hade tyckt samma, men sedan är jag ju oftast fem år till sättet så det förvånar väl ingen? Haha. Äsch.

Tandborsten är kvar ...

 

Men pojkvännen är hemma i Helsingborg. Blää.

 


Love thy neighbour? # 2.

 


Min granne är rädd för hundar.

Min fråga är: hur kan man vara rädd för denna skapelse?

Grannen såg vovven springandes i trappan och vågar knappt gå hemifrån nu,

det sa hon nu när hon knackade på.

Ack och ve, stackars tjej!

 


Love thy neighbour?

 

 

 


Babbel.

Här sitter man i en tom lägenhet där varken pojkvän eller hund syns till ... dom är förmodligen ute och går i regnet. Jag har lovat mamma att hjälpa henne med en uppgift, men jag har ingen aning om vart jag ska börja. Det är Fashion Outlet i Borås, och jag har handlat maaassa saker, en tunika, en kofta, en skjorta och ett par leggings. Idag är det första december, för ett år sedan började utmaningarnas utmaning. Jag är glad att Sofia inte tvingar mig till något liknande i år. Tidskuppfattningen är rubbad för att det är för mörkt, och mina naglar har börjat bli för långa.

Ibland förvånar jag mig själv, vad ville jag ha sagt med detta blogginlägg egentligen?

RSS 2.0