Lite onödigt babbel.

Idag sitter jag och ElinOrkanenbiblioteket här i Malmö och skriver för en gångs skull på vårt examensarbete. Börjar bli trött på teorikapitlet och ser fram emot när vi är färdiga med det. Mitt vänstra knä (ja, samma knä som var skitjobbigt i somras) har börjat bli jobbigt igen och ju varmare det blir desto mer konstigt känns det i knät. Lite sjukt ju, haha.

Nu ska jag skriva lite mer teori, kommer handla om målgrupper idag. Spännande ;)

Vädret är härligt och vi sitter ute och är...

img_6060 (MMS)

Vädret är härligt och vi sitter ute och är småeffektiva. Elin läser Falkheimer-boken och glädjs åt att hon hittar teorier i den som kan användas i vårt examensarbete. Dagens låt är Barbados - Kom hem, fråga inte varför för det vet vi inte själva. Men när jag satte på den på Spotify nyss sa Filip tyst "Hoppas att ingen kommer nu, för då hade det varit pinsamt". Haha, äsch, lite Barbados har väl ingen dött av? ;) Och ja, det känns fortfarande som sommarlov och jag har börjat sakna Kalmar :)


Panik.

Det känns som om det är sommarlov. Det är varmt ute och jag är hemma i Malmö. Men så är inte fallet. Mindre än en månad är kvar till att examensarbetet ska lämnas in och jag börjar verkligen få panik. Och så drömmer jag återigen helt sjuka saker, det är inte klokt vad störd jag egentligen är. Haha. Nu ska jag ta tag i dagens att-göra-lista, har lite "buzz" att skriva om och planera upp resten av veckan. Väldigt givande blogginlägg, jag är så stolt så. 

25 april.

Idag är det den 25 april, det betyder kort och gott att det är en månad kvar till min födelsedag. Jag börjar bli gammal. Haha.

Fokusgrupp 1 - avklarad. Nu sitter vi i so...

img_4771 (MMS)

Fokusgrupp 1 - avklarad. Nu sitter vi i solen och Elin drar paralleller mellan Seth Cohen och mig. Vi har ju likadana skor och samma problem, så nu behöver jag bara köpa en liten plasthäst som jag kan börja prata med. Haha.


Haha.

Jaa här var det dött.

Sökt.

Nu har jag skickat in min anmälan på studera.nu. Vad som händer i höst är oklart, men nu har jag i alla fall sökt. Woup woup, eller något.

Korvfest. Yeah.

img_3124 (MMS)

Korvfest. Yeah.


Twins.


Det var väldigt kul i lördags. Jag hittade min sedan länge bortglömda tvillingbror. Inte klokt vad han påminde mig själv om mig, och så hade vi nääästan likadana glasögon.
Som sagt, twins :)

Det är inte klokt ...

... vilket hektiskt liv man lever. Tonvis med saker som måste fixas och göras. Fokusgrupper hit och fokusgrupper dit, kontakt med massa skolor och samtidigt så måste jag anordna världens bästa korvfest som äger rum imorgon. Det låter inte som mycket, men det är det ändå. Om vi tar en sak i taget så kommer allt förmodligen att lösa sig. Kanske ;)

LalalalaLAAA.

Storstädning & uppsjungning pågår. Ikväll är det "in it to win it" som gäller, Singstar-battle som sent kommer glömmas bort.

Dagens sanning.

Jag har lite humörsvängningar. Förmodligen så är det inget att oroa sig för, kanske. Just nu sitter jag här och stör mig på vissa personer som är så jäkla rätt igenom lyckliga och ständigt pratar om det. Problemet ligger inte i att dom är lyckliga, herregud, VAR lycklig, det är bara bra. Men måste man ständigt skriva att man har så "oförskämt mycket att fira" och att man är "sååå lycklig" hela tiden? VA!? Nej då önskar jag istället att det denna person träffas av en hink, helst i ansiktet. Bara för att liksom få klarhet i att man inte skryter så hemskt mycket när det går bra för en. För då finns det faktiskt en stor chans att saker och ting kommer att gå åt skogen istället (karma). Just sayin' ...

Idag satsar vi på att vara effektiva.

Gårdagens skämt om bananer och barn är tyvärr fortfarande aktuellt. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Annars så har GES idag intagit skolans bästa grupprum och till skillnad från igår så har vi världens utarbetade schema som ska följas till punkt och pricka. Här ska det minsann åtminstone skrivas en mening, kanske även två :)

Jag skrattar så jag dör.

Hahahahahaaa ...

En bisarr upptäckt ...

Läskigt. Sofia och Elin sitter här och kollar gamla inlägg som bloggades för ett år sedan. Och plötsligt så inser vi att jag har på mig exakt samma kläder idag som för exakt ett år sedan. Haha, det går bra att skriva examensarbete.

För ett år sedan:


Idag: (Bilden är inte alls konstlad eller så ...)

Bildeeer.

Nu ska jag göra något som är ytterst ovanligt i denna blogg, nämligen lägga upp bilder. Togs nämligen en hel del fina och minnesvärda bilder igår, och det hade varit fy skam om de icke fick bli publika. Hilda fyllde år igår och vi firade hennes födelsedag, problemet är bara att jag inte har några bilder på varken födelsedagsbarnet eller på själva festen i sig. Så här får ni GES i all sin glans istället :)







PS. Ingen Ross-katastrof inträffade, för den som undrar ;)

Yeeeeah.

Party är som roligast när det är impulsivt, därför slår vi på stort idag och partajar ordentligt samt nästan lite impulsivt. På är skinnbrallorna, får se om det inte redan är för varmt för dom. Haha. Det kan bli lite Ross-katastrof över det hela ;)



GES.

Vädret är smådåligt och stressen för examensarbetet har inte lagt sig. Men det spelar ingen roll, jag har världens bästa tjejer här och allt ordnar sig ändå, hejdå :)

Stööörd.

Idag stör jag mig. På väldigt mycket. Jag stör mig på att jag är jättetrött, fastän jag har sovit ordentligt inatt, jag stör mig på jag inte vet hur jag ska läsa litteraturen, jag stör mig på att jag inte vet om det jag läser är "av värde" eller inte, jag stör mig på att vissa gymnasieskolor är segast i världen, jag stör mig på att mina linsor är skitjobbiga, jag stör mig på vissa personer som är dumma i huvudet och inte fattar det själva, jag stör mig på att jag inte hinner med allt som jag måste hinna ... Kort och gott, jag stör mig på allt idag. Muntert. Hejdå.

Wouuuw.

Jag är segast i världen på att blogga, yes I am. Men jag gör mitt bästa, och bättre än så kan man faktiskt inte göra ... haha. Roligt då att när jag väl sätter mig ner och ska blogga så kan jag inte komma på något vettigt att skriva. Det är måndag, helgen har varit väldigt trevlig och examensarbetet är på tapeten. "Fullt Ös" ska bli det bästa som någonsin har gjorts ... dvs, om fler gymnasieskolor svarar i telefon när man ringer ;) Seedan så trillade jag med cykeln idag. Det händer inte ofta, och enbart när det beror på andra saker, men idag var det mitt klumpiga jag som såg till att Berit och jag trillade. Det gör ont när jag tittar på min cykelkorg och jag har fått ett fint blåmärke på benet. Men jag överlevde.

Nu ska jag fortsätta läsa lite i böcker till teorikapitlet och kanske även äta lite middag.

RSS 2.0