God morgon!

Jag är vaken. Tentan är förbi. Så även tentaslasket som följde. Min lägenhet ser ändå någorlunda fräsch ut och det beror inte på mig utan på Julia som har varit duktig och städat. Ikväll kommer världens bästa lillebror på besök till Borås och så även fina tjejer från Kalmar. Partyhelg är det minsta man kan kalla det! Nu ska jag vara produktiv, städa resten, sedan handla mat och kanske fara förbi Hemtex och hälsa på Sarah som jobbar ... som sagt, produktiv ;)

Saker på huvudet.

Att ha saker på huvudet är så mycket roligare än att tenta-plugga.

Tentaplugg.

Sitter på bibblan och pluggar. Det går men det går inte jättebra. Har fortfarande en hel del kvar och jag fruktar att jag inte kommer att klara tentan på torsdag. Känner verkligen hur orutinerad jag har blivit på tentaplugg, den sista tentan vi skrev i Kalmar var liksom i december 2010. Lääängesedan ju. Men som jag sa innan, det är okej att inte klara den här tentan, det är ju trots allt den allra första och man vet ju inte riktigt vad som krävs av en på ny skola och sådant. Höhö.

Och så är jag hungrig. Riktigt jättehungrig. Tur för mig då att jag kommer att bli bjuden på en dundermiddag ikväll hos min kära granne. Yes :)

Allt i ett.

Det är inte mycket jag vill säga denna måndagsafton. Jag är i Malmö, jag pluggar till tentan jag ska ha på torsdag, jag har ny dator och imorgon åker jag hem till Borås. Där väntar världens finaste tjejer och ännu mer tentaplugg. Så är det med det. Nu ska jag packa en liten resväska och sedan sova. Häv it grejt!

Multitasking på HÖG nivå.

Lyssnar på presentationer. Sms-chattar med Sofia. Facebook-chattar med Sarah och Rike separat och Sarah och Rike tillsammans. Och skriver små-sms till Julia. Jag är effektiv och bästmultitasking.

Lat.

Puh, inlämningsuppgiften till imorgon är färdig. Inget mer Kublakhan på länge, s'il vous plaît. För att fira detta ska jag inte göra något alls utan bara sitta här i min säng, äta godis och titta på tv-serier. Borde egentligen gå och slänga lite saker i kylen och borde egentligen packa ner lite grejer. Men jag känner för att vara lite lat istället.

Woohoo!

Done and done! Nu ska jag sova. Go'natt.

Effektiv, that's meeee.

Hej hopp, nu sitter jag här och pluggar så effektivt jag bara kan. Dvs. läser bloggar, kommenterar saker på Facebook, spelar Wordfeud med Julia och snackar skit samtidigt med henne i person, för hon sitter bredvid mig. Jag är inte färdig med mina två sidor och jag lär nog sitta hela natten. Men det spelar ingen roll. Jag fixar det här i min egen takt.

Annars så har dagen fortlöpt ganska bra. Hade en lite roligare föreläsning idag med en tjej som har gjort karriär i New York och sedan så har ju dagens innehållet en hel del Hey Tell:ande. Gud vad rolig en app kan vara, haha. Sedan känner jag även att jag har blivit väldigt fjantig och barnslig på sista tiden, alltså igår och idag. Undrar vad det beror på och hur jag kan öva bort det.

Nää nu ska jag öppna upp ett worddokument och skriva lite där. Hejdå.

Hey tell!

Jag är tillbaka i Borås och en vecka med projektarbete är igång. Jag ska skriva 2 sidor om "brand identity", jag har fått ihop en halv. Kan inte riktigt påstå att jag är effektiv och duktig, men har o andra sidan fram till på onsdag på mig. Har jag tur lyckas jag, haha ;)

Ikväll och imorgon är det min tur att ha en finfin Julia boende hos mig. Ikväll ska vi äta tacos och dricka skumpa, bara för att vi är så fruktansvärt bra!

Och sedan har jag laddat ner en underbar ny app, "Hey tell", som gör att iPhonen blir en walkie-talkie. Jag och Sofia är i sjunde himlen.

Laugh it off, let it go.

... bra rubrik, förmedlar precis allt som behös, varken mer eller mindre.

Zombifierad.

Inatt var det den tredje natten på raken som jag inte riktigt kunde sova ordentligt. Vad det beror på vet jag inte, men när jag är stressad blir det lätt så att jag inte kan sova. Fast vad skulle jag vara stressad över? Skulle helst vilja slippa detta problemet, nu på en gång, tack!

Ska snabbt göra mig i ordning och bege mig hem till en finfin tjej som bjuder på tjejmiddag. Jag förväntade mig inte mycket när jag redan hade världens bästa klass i Kalmar (MEM08 in my heart foreevah!) men sanningen är den att FasMag11 inte är så dåliga dom heller. Men nu hinner jag inte sitta här och häcka, måste bli lite fin, trots mina tre-dagars-brist-på-sömn påsar under ögonen. Hejdå!

Trött.

Sitter hemma i soffan och tittar på Idol. Sista säsongen. Måste medge att jag kommer att sakna programmet men samtidigt så måste jag erkänna att det är lite samma sak om och om igen. Men okej, det kommer ju att bli mer och mer spännande sedan varje fredag, faaast den man vill ska vinna vinner inte och den som vinner hör man aldrig ifrån senare ändå. Så det är kanske dags att ta adjö i alla fall?

Annars så är jag trött. Trött som en galning. Kommer att somna när som helst, men måste innan dess skriva en sida blaha och sedan flytta lite möbler. Min nybyggda lägenhet ska målas om i taket imorgon och jag bara ääälskar det faktum att jag måste flytta på bord och stolar och saker för att det ska åtgärdas imorgon. Notera gärna att för cirka en månad sedan var det byggnadsarbetsplats här och jag vill hemskt gärna veta varför dessa skavanker i taket inte kunde fixas då? Men det spelar ingen roll, värre saker har faktiskt hänt. Höhö.

Okej, så nu är det Facebook-officiellt.


Agnes-Nicole Winter.


Sitter och tittar på Svenska Hollywoodfruar med Sofia. Agnes-Nicole Winter med familj poserar för ett familjeporträt och det ser HEMSKT ut. Hon sitter i en pajettklänning, i tiara och en gräslig hund i famnen som även den bär tiara. Jag tjuter till och säger att det är pinsamt och förfärligt och förskräckt. Sofia sitter bredvid mig och säger "Det är så du också kommer att vara när du blir gammal ..." A real woman? Jag? Haaha! (Kanske :P)

Vecka nr 2.

Idag börjar vår andra vecka här i Borås, det regnar vääldigt mycket ute och det är någon granne som bokstavligt talat har borrat hela morgonen (hur mycket borrande har han/hon egentligen att göra??!) men vi börjar sent (13:00) soo everything good ändå.

Den här veckan kommer förhoppningsvis inte att vara lika hektisk och lång som förra, men vi har seminarium på fredag och vissa av oss har inte fått deras kurslitteratur än. Och kommer förmodligen inte att få det förränn nästa vecka. Tack Bokus. Hmpft. Stör mig extra mycket då jag hade beställt kurslitteraturen långt innan vi började, för att undvika sådana händelser, men sedan visar det sig att det är fel kurslitteratur eftersom fel kursplan låg ute. Buhu.

Nu ska jag plocka ut diskmaskinen och sedan bege mig ner till Sofia, toodlees.

RARE.

We are RARE! What are you?

(Tänkte bara dela med mig av varumärket som min grupp och jag tog fram i våran "less-than-24-hour-project". Haha.)

Parteeey.

Haha. Första kvällen på hela veckan som man är ledig och jag hade verkligen planerat att sitta hemma och bara vila upp mig, städa lite och sova. Istället för att hålla mig till planen bjuder jag in lite folk på fredagshäng. Vafan, man lever bara en gång ;)

Presentationen gick faktiskt bra. Jag är oerhört stolt över min grupp och vad vi lyckades åstadkomma. Och för att ha genomlevt vår första "less-than-24-hour-project" så har vi faktiskt satt ribban högt.

Nu blir det vin och häng med FasMag11. Hejdå :)

Första presentationen @ HB.

Sitter i skolcafeterian och försöker pussla ihop det sista inför dagens presentation. Lättare sagt än gjort. På något sätt har jag lyckats lämna halva hjärnan hemma och sitter här och nu och försöker så gott jag kan att hänga med i det som folk pratar och diskuterar. Vi ska göra en analys av vårt varumärke och det är nästan så att jag har svårt att förstå vad en analys är. En annan sak jag har lyckats glömma hemma är min kära mobiltelefon. Tror jag minns var jag lade den innan, men den konstanta tröttheten har gjort så jag känner mig aningen dement. Höhö.

Sedan är det ju liksom så att jag idag kommer hålla min allra första presentation här i Boråsengelska. Vi får se om jag överlever detta.

Ansträngande.

Jag. Är. Trött. Ja, igen. Det är ansträngande att anstränga sig igen. Fashion Management är kul, men krävande. Dagen idag har spenderats med en skoluppgift där man ska skapa ett eget varumärke, med identitet, målgrupp och blaha blaha. Inget man inte har gjort förr, men ändå aningen konstigt. Jobbade dock med bra människor och känner mig nöjd med det vi har producerat.

Nu ska jag städa lite i lägenheten och sedan ringa lite samtal. Imorgon är det äntligen fredag, en dag då jag planerar att inte göra något när jag kommer hem från skolan. Ser verkligen fram emot det, hehe ;)

RSS 2.0