Litauen.

Nu åker jag till Litauen, hejdå.

Hej.

För en gångs skull så händer det på tok för mycket saker i mitt liv för att jag ska hinna eller orka blogga ner dom. Är helt och hållet uppe i allt som komma skall och då faller allt annat bort. Men sedan sist vi pratades vid har jag alltså beslutat mig för Borås, på riktigt, skaffat boende, fixat adressändring, sökt bostadsbidrag och allt annat som rör sig när man flyttar.

Jag har dessutom flyttat ut alla mina saker från Kalmar och flyttstädat den lägenheten. Det var det mest ansträngande som jag någonsin har gjort. Vi kom dit på fredagskvällen, somnade, vaknade klockan 7 på lördag, började bära ut alla saker (hej, jag grät som en idiot, haha), packade lastbilen, pappa och Konrad begav sig till Malmö halv 1 och sedan började mamma och jag flyttstäda. Jag trodde aldrig att det skulle ta en sådan tid som det tog. Min lägenhet? Den lilla plutten? Jag blev galen femtiosex gånger och skrattade åt mig själv för att jag hade varit ledsen för att jag skulle lämna min lägenhet, för mitt i flyttstädningen kändes det nämligen som om jag aldrig i hela mitt liv skulle få lämna stället.

I söndags fyllde Anna år. Tjejen blev hela 22 år. Jag var där på kalas, men minns allting som i en dimma. Var helt och hållet söndertrött. Och jag hade inte ens en present med mig ... och snart fyller Elin också år, så det blir två presenter som jag ska ut och fixa samt en hel del andra saker. På fredag åker vi till Litauen och tills dess finns där en hel del saker som måste göras ... Vi hörs när vi hörs!

Borås?

Just nu sitter jag i köket och äter pannkakor och försöker få ordning på mitt liv. Antagningsbeskeden är inne och det verkar som om hösten kommer att spenderas i Borås, med fashion management. Men innan jag kan njuta av det så måste jag ordna boende (lättare sagt än gjort), säga upp boende (lättare sagt än gjort), flytta tonvis med saker (lättare sagt än gjort) och massa massa mer. Känns dock aningen skönt att på något sätt veta vart framtiden kommer spenderas. Och Borås verkar inte så fruktansvärt tråkigt, haha :)

Long time no see.

Hej bloggen. Som vanligt så går det sådär att blogga. Jag förstår inte hur alla bloggare gör, hur det kommer sig att det händer tonvis med saker som dom vill dela med sig av och hur det kommer sig att dom inte glömmer bort att blogga. Jag tänkte på min blogg igår och det var typ första gången på över en vecka som jag ens kom ihåg bloggens existens. Jag har duktigt nog glömt bort min egen blogg? Det är väl inte normalt?

Igår klippte jag topparna så håret har lockat sig väldigt mycket och så målade jag naglarna i väldigt skrikig neon-orange färg. Kan inte riktigt bestämma mig om det är snyggt eller inte. Väldigt iögonfallande är det dock, haha. I slutet på veckan kommer antagningsbeskeden och jag ser inte fram emot det, inte det minsta lilla faktiskt. Och idag fick jag äntligen tummen ur och sökte min examen. I mån och mycket så är det väl det som jag kan förgylla eran dag med, auf wiedersehen!

Äntligen.

Uppföljaren till "Lipstick". Vid första intryck verkar den vara lite av en besvikelse, men om man ger den en chans inser man ganska snart att man tycker om den ändå. Och sedan har man den på hjärnan den kommande halvtimmen. Bara så ni vet.


Jepic!

Inte alls lika kul som "Varsågod alla bana...

img_5587 (MMS)

Inte alls lika kul som "Varsågod alla bananer, ta ett barn" ... :/


RSS 2.0