Live like there is no tomorrow.

Här har det varit öken ett tag, men sanningen är den att jag inte har orkat ta tag i bloggen. Känner att den bara skulle överfyllas med nostalgi, vemodighet och humörpendlingar. Det är så det känns nu. Imorgon är det dags för examen, tre år har passerat otroligt jäkla snabbt, och jag känner mig inte alls redo för det. Kalmar-kapitlet går mot sitt slut och för min del hade det kunna pågå lite till.

Men för att uppdatera er lite så kan jag med världens största glädje medge att mitt och Elins examensarbete är godkänt :) Vi hade inte lyckats missa en stor del, vilket skulle förklara det faktum att vi blev färdiga så snabbt. Igår hade vi opponering och fick egentligen inte jättemycket saker som skulle åtgärdas. Och vi klarade också av att opponera på en uppsats. Vi är bra!

Helgen spenderades med världens bästa MEM-klass och Kvastkampen. Det blev mycket firande och jag fick skitont i ryggen, hej ryggskott! Men jag hade tur som helt enkelt kunde sova bort det.

Idag ska jag städa min lägenhet. Familjen kommer ikväll och här ser det inte så fräscht ut, haha. Och, som redan konstaterat, imorgon är det dags. Har till och med letat fram min vattenfasta mascara, känner på mig att den verkligen kommer att behövas, snyft ;)

:)

JAG FYLLER ÅR IDAG. HEJDÅ!

10 minuter kvar ...

... och då blir det officiellt den 25 maj :) Årets absolut bästa dag!

1.

Jag är ledsen, förvirrad, irriterad, en blomma rikare, lättad och glad. Elin och jag firar att vi har lämnat in vår lilla uppsats, lilla Klös ligger inte längre i våra händer. Och kommunen gillar uppsatsen. Det räcker med den informationen idag, förutom då det faktum att det är EN dag kvar till min födelsedag, JAG FYLLER ÅR IMORGON!

Här är det, vårt examensarbete, lilla Klös...

img_1078 (MMS)

Här är det, vårt examensarbete, lilla Klös. Så färdigt som det kan bli ... :) Ser lite ut som Patiens.


2.

Jag har nu uppnått en hel ny nivå av weirdness. Inatt drömde jag att Konrad blev kidnappad och på något sätt var det mitt fel, så jag letade och letade efter honom men jag kunde inte hitta honom någonstans. Han svarade inte i sin telefon och jag bara grät och grät.

Klockan var kanske halv sex när jag vaknade imorse men jag bestämde mig för att ringa upp honom ändå för att försäkra mig om att Konrad ÄR hemma i Malmö, i sin säng där han ska vara, trygg och säker. Gissa då om han svarar i sin mobil? Givetvis inte. Panik igen? Ja. Så jag ringde hem, väckte hela familjen och fick tvinga mamma till att väcka min lillebror och fråga honom om han är hemma och att han inte ska sätta sig på någon buss någonstans, för det var typ så han hade kommit bort. Slutsats: jag måste sluta drömma.

2 dagar kvar till min födelsedag och 2 dagar kvar till examensarbetet ska in ... korrekturläsning pågår.

"


3.

Aah, söndag. Imorgon är det åter dags att ta tag i examensarbetet och försöka korrekturläsa det. Jag vill inte, men det måste göras. Helgen har varit urfin och det känns så jäkla tomt nu när familjen har åkt hem. Men dom kommer snart tillbaka, haha. Och jag har färgat utväxten, så jag är någorlunda blond igen. 3 dagar kvar till min födelsedag och nu ska jag inte blogga mer.

4.

Fyyyra dagar kvar :)

Hinner inte blogga något vettigt idag, min fina familj är här och jag ska snart få äta friterade räkor, woohoo :)

5.

Det är fredag, jag sitter hemma och tittar på Så ska det låta och väntar på världens bästa familj som helt oväntat fick för sig att komma hit :) Vi ska fira min födelsedag lite. Det är ju bara 5 dagar kvar!

Annars så flyter allt på. Har jobbat med uppsatsen idag, och det känns verkligen som om det aldrig kommer att bli helt färdig. Vi är ju någorlunda färdiga, men lite småpill här och lite småpill är oundvikliga. Och sedan får man helt out of the blue för sig att skriva dit en massa saker och ta bort andra. Nu är det förhoppningsvis bara själva korrekturläsningen kvar ... förhoppningsvis!

6.

Hej, mitt namn är Grete och jag har uppenbarligen "knäckt koden". Detta sa min handledare till mig och Elin idag under vårt handledningsmöte eftersom hon tyckte att vårt examensarbete var så pass bra. Detta tyckte jag var helt underbara nyheter fram tills dess att Ulla påpekade att jag och Elin har lyckats missa att knyta an vår teori till analysen. Hur lyckas man missa det!? Denna fråga ställer jag mig om och om igen. Vet ni hur mycket skit man hade fått under opponeringen om vi inte hade märkt detta? Herregud. Men som tur är så upptäcktes detta i tid och vi har hela 6 dagar kvar att rätta till det, tack Ulla!

Såå, ja, 6 dagar kvar till min födelsedag och cirka en halvtimme kvar tills kvällens Twilight-maraton drar igång. Hejdå.

7.

Nu är det bara en vecka kvar ... My Super Sweet 22-eventet ligger uppe på Facebook men ser helt galet ut, hur som helst, it's on! Snart är det min födelsedag :)

Utöver hypen kring min födelsedag så är min lediga dag snart slut. Imorgon är det handledning klockan 10:00 och sedan ska dagen spenderas med korrekturläsning. Snart är uppsatsen färdig och det känns vemodigt, vill inte riktigt skiljas från den eftersom det innebär att slutet snart är nära. Men nu ska vi inte vara sådana, det är fortfarande 2 veckor kvar till examen och innan dess ska vi ha massa skoj ihop hela klassen. Redan imorgon är det Twilight-maraton hemma hos mig med pizza och R.Pattz ;) Woohoo!

8.

8 dagar kvar ... woup woup.

Uppsatsen är nästan färdig och imorgon har vi tagit en dag ledigt. För att komma bort från texten och sedan handskas med den på nytt på torsdag. Planerar att vara så gott som färdiga på fredag :)
Annars så måste jag cykla iväg till mitt älskade ICA Maxi och handla lite mat. Inspirationen till matlagning är för tillfället helt obefintlig men äta måste man ändå.

Näsåatt, jag är sämst på att blogga.

9.

9 dagar kvaaaar, sedan är jag 22 år gammal. Borde skapa ett eventFacebook och bjuda in alla mina kompisar på kalas, men jag har inte riktigt någon inspiration till att göra det just nu. Måste skriva färdig inledning till examensarbetet, som förövrigt ska in om en vecka ... gulp!


She's got her lipstick on ...

Sitter och är helt förälskad i Irlands ESC-bidrag, det är ju helt galet och underbart. 2 helgalna killar som ser exakt likadana ut och verkar höga på socker, jaa bättre kan det ju inte bli? :)  



She’s got her lipstick on
Here I come, da da dum
She’s got her lipstick on
Hit and run, then I’m gone
Check my collar, collar, hey, hey, ey
Check my collar, collar, hey, hey, ey


Lite midnattsbloggning ...

Jag gav upp och återförenades med Eurovision Song Contest. Än så länge ser det lite smålovande ut. Litauen gick vidare till final och även om jag nog var den som kritiserade låten och sångerskan mest här i vår lilla trio så måste jag säga att jag är oerhört stolt över det faktum att tjejen gick till final. Dock ser hon fortfarande ut som en padda och borde byta klänning.

Meeeen ... vad är grejen med att Lena som vann förra året i år igen sjunger för Tyskland?! Whaat?! Det är väl världens sämsta idé? Hon var unik och intressant förra året, och även om jag gillar årets låt, så tror jag att chanserna för att hon ska vinna igen är näst intill obefintliga? Vi får se, jag kanske kommer få äta upp någons hatt på lördag.

Nu ska jag sova. Uppsatsarbete imorgon och grillfest med världens bästa klass på kvällen :) Go'natt!

Vår.


Världens mest positiva inlägg.

Okej, kort och gott:

Examensarbetet: färdigt - 13 dagar kvar.
Min börfdej - 16 dagar kvar.
Examen - 23 dagar kvar.

Buhu.

Fniss.

Det är fnissig stämning här i vårt favorit-grupprum. "Bonnig" musik spelas och helgen planeras. Uppenbarligen blir det en spännande helg med massa spektakulära event. Jag har till och med blivit uppmanad att hålla hårt i underbyxorna. Det ni. Haha.

Utöver det har jag skrivit 2 sidor till vårt examensarbete idag, känner mig stolt och redo för helg. Nu är det inte långt kvar längre, känns faktiskt riktigt bra :)

Eurovision Song Contest 2011.

Jag lovade mig själv, och alla mina (2) bloggläsare förra året att det var över, slut och inga mer ursäkter skulle godtas eller fler chanser att ges. Eurovision Song Contest och jag var inte längre vänner.

Men ni vet hur det är när en relation brister ... hur nöjd och belåten man är då och hur mycket man tror att det är ju faktiskt rätt, "vi har inget gemensamt längre", och man blir ju bara förkrossad, så kommer man till en punkt där man bara minns det fina man har haft tillsammans. Sakta men säkert börjar man att sakna det man en gång hade. Precis så känner jag just nu. Dock har jag inte bestämt mig än om jag är redo för att ge hela grejen en chans till, en "fördelar & nackdelar"-lista måste skrivas och allt måste övervägas och analyseras ...

Anyhowwhocares, det jag ville ha sagt var att nästa vecka, vecka 19, är det återigen dags för ESC, den 10, 12 och 14 maj. Och Litauens bidrag i år är inte bra. Alls.

Kallt.

Idag är jag trött. Vädret är kallt, det har snöat lite och jag förundras över det faktum att i lördags satt vi i Lund och firade Valborg och det var sjukt varmt, sommarvärme som ingen annan. Det är så man blir knäpp om man ska försöka förstå sig på logiken bakom väder. Sedan är jag ju inte det minsta logisk i mitt tänkande så det blir ännu svårare för mig, haha ;)

Idag sitter jag och Elin i det bästa grupprummet på skolan och jobbar med vårt examensarbete. Igår var vi effektiva och fick ihop massa sidor, det kan jag inte säga att vi är idag. Jag pratar med min BFF i chatten på Facebook och Elin gör "inget vettigt" enligt henne själv. Ska snart ta tag i det lite, snart.

Har annars varit hos tandläkaren idag, det gick smärtfritt och jag vet inte varför jag var så orolig. Haha.

Jo, btw, det är majmånad nu ... det betyder som ni alla vet att det snart är dags för min födelsedag. Here I go again, idag är det 22 dagar kvar. Hell yeah!

Mums.

img_3531 (MMS)

Mums.


RSS 2.0