Dom är tillbaka!


Med en rosa filt dessutom :)

 


Jag har varit på bio!

 


And I löööved it.

Helt totalt värdelöst och dumt att nästa film har premiär den 23 november 2012
Är dom helt tokiga?! Aaah!

 


Hmpft.

Jag är helt slut. Och än är det inte över. Morgondagens arbete är färdigt. Men presentationen återstår. Hej hå, hej hå.

The Gretchen Mansion.

Jag har äntligen startat ett företag. Detta enligt Facebook. För ett tag sedan skapades "The Gretchen Mansion" på Facebook, ett ställe där många kunde checka in och hänga, eftersom mitt lilla hem här i Borås är fräckast och bäst och alla hänger här hela tiden. Idag bestämde jag mig för att ange mig själv som ägaren av "The Gretchen Mansion". Sagt och gjort, nu har jag en egen Facebook-sida. Det känns väldigt häftigt. Haha ha.

"The place to be. If you're not invited, you're a nobody."



Trötter.

Gud vad jag är trött. Min superopassande och helt dumma sjukdom från förra veckan har inte gått över, utan snarare gått över till kronisk trötthet. Skulle jag få som jag ville skulle jag sova i fleeera dygn ... men det kan jag inte. Så jag sitter här och skriver om Illums retail strategy. Det funkar det också ...

My boyfriend.

För att göra en lång historia kort så tycker jag, kort och gott, att jag förmodligen har världens bästa och finaste pojkvän. Bara så ni vet.

02:51.

Klockan är mitt i natten och jag sitter här väldigt uppklädd, hög på piller och nästan redo att bege mig till skolan. Bussen till Köpenhamn går 04:00 och där väntar ett äventyr med Group 88 och lyxiga varumärken. Kommer bli spännande. Hoppas dock att jag inte kommer att må för mycket apa hela dagen.

Sjuk.

Jag är typ sjukast i Borås just nu. Bussen till Köpenhamn åker 04:00 inatt. Jag känner såå pepp. Buss + feber + huvuvärk ... det kan ju inte bli bättre. Hmpft.

The one that got away.

Jag har lyssnat på den här låten ganska länge. Och nu, typ efter ett års lyssnande, har videon äntligen kommit ut. Jag måste säga att jag gillar videon, men jag hade tolkat låten annorlunda. Hur som helst, har ni inget bättre för er så kan ni titta på den. Har ni, å andra sidan, jättemycket att göra, så kan ni skita i den också.



Känslan efter Kalmar.

Klockan är 13:53 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Känns som om Harald inte riktigt har lämnat mig än, utan att jag fortfarande befinner mig "in character". Helgen i Kalmar är över och jag känner mig deprimerad, såg så mycket fram emot det och nu har det helt plötsligt passerat. Haha. Men kul hade vi, och det var roligt att träffa alla fina i MEM08 igen. Och ja, det var väldigt konstigt att vara tillbaka i Kalmar igen ... Kändes som om allt var precis så som det brukade, och att allt som hade hänt mellan juni och november inte hade hänt alls. Mycket konstigt känsla.

Har tonvis med saker att göra, typ packa upp massa kläder som luktar gammal gubbe (på den fronten lyckades jag faktiskt, herrparfym i kombination med vit hårtspray = garanterad gubblukt) och köpa massa schampo för att få bort den konstiga och sträva känslan i håret efter den vita hårsprayen ... mys. Borde sluta utsätta mitt hår för massa sådant, det tar alltid förjäfla lång tid att få det att kännas normalt igen. Höhö.


Harald & Ragnhild auf Borisheim.

 

 

Lördagens outfit, poserar här tillsammans med min bedårande hustru.

Några dagar försenad uppdatering, men det får ni överleva ändå.

 


Mot Kalmar!!!

Jag ska välfärda till Kalmar. Tåget går 13:07 och är framme 16:25. Förväntan blandas med nervositet. Jag förstår inte varför, men jag är lite smånervös inför att träffa MEM08 ... haha.

Imorgon är det dags för årets MEM-fest, detta år med tema: russindisco, och ikväll är det mys med klassen som gäller. Kommer bli finfint men konstigt. Och framför allt kommer det vara konstigt att "åka hem" men inte längre ha ett hem i Kalmar att åka till ... ? Men kul ska det bli och väldigt trevligt att få träffa alla kära aniskten igen.

Catch you in Kalmar ;)

Boooobies!

 

 


Nej jag har inte slutat blogga!

Jag har bara omlokaliserats till ett humör där jag inte orkar anstränga mig mer.

Jag har ingen motivation.

Jag går på världens bästa skola med världens roligaste föreläsningar.

Hejdå.

Sunday.

Det är söndagkväll. Imorgon väntar en lång dag och ny kursstart. Roligt. Känner dock inte helt för en lång heldag men det ska väl gå att överleva. Förhoppningsvis. Helgen är snart slut och jag måste säga att den har passerat alldeles för fort. Mamma, pappa och Konrad har varit här, men det känns som om de stannade i cirka 28 sekunder och nu är borta igen. Kommer dröja 12 dagar innan jag ser dom igen, vilket i och för sig inte är så mycket, men känns som en hel del ändå. Känner att jag har lite saknasjukan just nu, höhöh, ibland är Borås lite bajs!

Nu ska jag ta tag i lite städning. Familjen har, som aldrig förr, verkligen lämnat mitt boende i total kaos. Riktigt roligt. Det är stunder som dessa då man tycker att min lägenhet nu är såå mycket mindre än den jag hade i Kalmar (och ändå är denna större med 2 kvm??) ... konstigt. Hejdå.

Färdig med opponeringen.

Vi har precis blivit färdiga med opponeringen. Tror att det gick bra, men råkade säga "yeah, whatever" när jag tyckte att jag inte fick ett tillräckligt bra svar. Det stör jag mig på just nu. Men lovade Eliana att jag inte skulle hänga mig upp på det. Faktum är att jag släppte det för flera minuter sent, så rent tekniskt har jag inte skrivit det nu. Bara så ni vet.

Powerwalking.

 

 

Har varit ute med den här finingen och powerwalkat i nästan 2 timmar. Det hela slutade med att Sofia shoppade en baddräkt till mig. Inte normalt eller logiskt så långt ögat kan nå, men bra ändå. Känner att det är för tidigt att börja recensera skorna, men jag kan säga att jag har ont i muskler jag inte riktigt visste att jag hade. Men om det stämmer eller bara är en inbildning kan jag inte veta. Nu ska jag städa lite i min lägenhet för att sedan sätta mig ner och skriva fredagens presentation. Så trevligt så. Ciao.


Reebok Easy Tone.

 

 

Jag har följt strömmen. Kunde ju inte göra något annat. Ligger här i sängen med mina nya skor och tycker att dom är finast i världen. Känns lite konstigt att gå i dom, men samtidigt så trodde jag att det skulle kännas konstigare? Eller annorlunda. Jag vet inte. Bekväma som fan är dom åtminstone. Vill faktiskt gå ut och gå i dom omedelbart, men det är lite för mörkt ute och jag har en hel rapport på 30 sidor att läsa, och jag kan inte ens låtsas att jag tycker att det är intressant. Men imorgon, imorgon ska jag och mina nya bebisar gå ut och gå. Toodles.


RSS 2.0