Bye bye Borran ...

Idag besiktade jag lägenheten. Mitt Borås-kapitel är därmed avslutat och jag kan numera säga att jag är Malmö-bo igen. Äntligen. Trevligt.


Eufori.

Nu har det hänt saker minsann. Jag har blivit äldre. Jag har flyttat ner till Malmö igen. Jag har flyttstädat The Gretchen Mansion. Och jag har nästan dött av eufori när Loreen vann Eurovision Song Contest igår. Så. Jävla. Bra!

Känner inte för att sitta här och skriva om hur fantastisk hon var, eller hur klokrent uppträdandet var. Tänker bara skriva att jag visste att det skulle stå mellan Ryssland och Sverige. Jag föll pladask för Buranovskiye Babushki men efter Loreen's framträdande var det ganska självklart att inte ens 6 otroligt jättesöta tanter skulle ta hem segern. Jag ÄLSKADE det! Och Jedward dansade runt i en fontän, som sagt, jag älskade det, haha. Bästa ESC på läääänge!

Hejdå.

25 maj :)

What day is it today? Jodå, det är min födelsedag! Chph var och handlade tårta innan och snart kommer mams, paps och Konrad hit. Imorgon ska lägenheten tömmas och sedan är det bye bye Borås och hej igen Skåne. Ser fram emot allt faktiskt, även om jag inte har någon aning om vad jag ska göra i framtiden ... Hursomhelst, grattis på min födelsedag. Puss!


The end is not near, it's here.

Det är torsdag. Dagen efter att examensarbetet har presenterats, dagen före min födelsedag och dagen för vårt graduation party i Marstrand. Ser fram emot en kväll med tjejerna. Och Christopher är påväg hit med, vilket faktiskt är rätt så trevligt.

Annars så är många saker helt upp och ner för tillfället. Men nu ska jag faktiskt inte tänka mer på det, det får bli nästa veckas problem helt enkelt. Idag ska vi ha kul, och imorgon fyller jag år! Helt utrafantastiskt :)

Frustrerad.

Gaaahh ...

FÄRDIGAAA!

 

 

Såhär mogen är man när man precis har skrivit färdigt sitt examensarbete på magisternivå.

(HAHA. Gissa vem som skrattade så hon nästan dog på bibblan??)

 


20 maj 2012.

Det är den 20 maj. Det betyder att det är den 21 maj imorgon (duh!), vilket i sin tur betyder att uppsatsen ska in IMORGON! Känner på mig att detta kommer att bli en lång dag.

Nedräkning: 10 day left!

Ja, alltså, nu räknar vi ju ner på riktigt till det bästa som finns - MIN B-DAY! Och nej, jag tänker varken växa upp eller skärpa mig, jag älskar att fylla år (än så länge) och tänker njuta av det så gott det går. Snart kommer jag bara bli bitter för att jag blir FÖR gammal och då kan vi ta upp detta samtal igen.

Hur som haver, jag sitter i soffan, dricker RedBull och analyserar empirin. Det går riktigt bra faktiskt. Och jag är nöjd. Hejdå.


7 dagar kvar ...

Japp. Som överskriften antyder är det endast 7 dagar kvar, en fjuttig liten vecka, och uppsatsen ska in. Vi har empiri kvar att skriva, analys och slutdiskussioner. Dock har vi arbetat på empirin nu hela morgonen och det verkar som om den kan bli någorlunda klar idag och sedan kan man fokusera helt och hållet på allt annat resten av veckan. Med andra ord - hej och hå, jobba på! Öh.

Dark Shadows.


Såg den här fantastiska filmen igår. Den var precis lika häftig som alla Tim Burtons filmer och Johnny Depp var precis lika fräck som alltid. Kan, för mitt eget tycke, säga att det möjligen hände liiite för mycket saker i filmen och det blev lite för många olika historier som vävdes ihop, men den var så fin att titta på så jag förlåter Mr. Burton för det. SE DEN!

Konstigt.

Beställde hem ett par nya Converse förra veckan. Mitt fjärde par. Lite roligt med tanke på att jag innan ogillade dessa skor så otroligt mycket, men blev sedan lika frälst som alla andra. Hur som helst, det var inte det jag ville komma med. Idag när jag öppnade mitt postfack, fanns dom plötsligt där, tidigare än väntat. Hade trott att jag skulle få ett avi och hämta dom på posten precis som vanligt, eftersom mitt postfack är väldigt minimalt och springan att slänga in saker på är minimalare. Slutsatsen jag drog var väl att brevbäraren hade öppnat facket (har väl en universiell nyckel ... eller något?) och insett att kartongen får plats och lämnat den där. Men, och det här tycker jag är aningen underligt, brevbäraren hade slängt alla mina gamla tidningar som man får när man bor i Borås. Alltså, slängt alltihop??! För jag hade minsann lyckats samla på mig en finfin samling och nu fanns där typ 3 papper kvar. Så får man väl inte göra? Hade i vanliga fall uppskattat detta oerhört, det finns ju nämligen en anledning att jag inte tar upp gratistidningarna, jag vill inte ha dom. Men nu hade jag ju faktiskt behövt dom inför flytten som nalkas. Men det är väl ändå inte brevbärarens uppgift att rensa bland mina papper? Hm ... tycker att det är riktigt riktigt konstigt. Och aningen obekvämt faktiskt.

Spöregn!

Det spöregnar i Borås. Passar bra ihop med mitt humör. Fast det börjar ljusna lite trots allt. Kan nästan garantera att två företag svarar, nu behöver vi bara ytterligare ett. Som vi kanske kan gräva fram på ett eller annat sätt. Kanske. Ikväll blir det dock dejt med tjejerna, ost & vin-dejt till och med. Kan behövas när allt annat är jobbigt. Haha.

Brist på empiri.


Sitter hemma och håller på med sånt här. Målar naglarna. Tittar på Alias. Och gör inget vettigt. Anledningen till detta? Enkelt. Har inget att göra. Inga företag har svarat på våra frågor och vi har ingen empiri. 2 veckor kvar tills examensarbetet ska in. Det känns tryggt. Haha ...

(Herregud vad min näsa ser stor ut!)

And here we go again ...

Ni vet alla vad som väntar, och ni kommer inte undan! Det är den 5 maj and let the games begin :) 20 dagar kvar till min födelsedag!!! Woupwoup. Dock vet jag, för första gången i mitt liv, inte hur den kommer att firas. Förmodligen med en flytt ner till Malmö, vilket är så långt man kan komma från förra årets kalasandet, som nog var i det allra finaste slaget. Jag menar, jag hade ju tiara på mig och allt :) Men det kan nog bli bra i år också, även om jag kommer behöva flyttstäda och bära massa tunga grejer, haha.

Dagens Groupon-erbjudanden.

Det är ju nästan så att man blir lockad. Haha.

Nagelbitare.

Sitter på tåget. Killen mitt emot (mittemot?) sitter och biter på naglarna. Jag måste pistolhota mig själv att inte skrika på honom och tala om för honom att sluta bita på naglarna. Är nämligen rädd att om jag inte säger något så kommer han att bita ner fingrarna tills han bara har armbågarna kvar. Å andra sidan har jag inget med det att göra. Så jag låter bli. Men det är rätt så äckligt faktiskt.


RSS 2.0