Varför?

Varför lägger jag bara inte ner den här bloggen? Så. Onödigt. Att. Den. Finns. Höhö.

Masternivå.

Att vi pluggar på masternivå framkommer tydligt under den här kursen. Kul att det tog fram till den sista kursen innan ex-jobbet ska skrivas för att det skulle kännas att vi pluggar på högre nivå. Roligt roligt, men stressigt.

Har annars inte så mycket att komma med. Snön håller på att smälta bort i Borås, kan till och med gå runt utan vantar och igår sa jag upp min lägenhet. Det kändes ganska vemodigt, men snart är det dags för flytt vare sig jag vill det eller ej. Framtidsångesten är ett faktum återigen, men nu känns den kanske inte lika hemsk. Eller nu ljuger jag, men jag har klarat mig hittills, jag klarar mig nu också ;)

Nej, nu ska jag läsa lite artiklar.
Hejdå.

HELG!

Det är fredag och hemtentan är över!
Jag är i glad.
Christopher är påväg till Borås just nu och det gör bara saken bättre.
Hejdå.

Fika.

 

 

Har varit och fikat med tjejerna. Och köpt ett nytt nagellack. Och nästan botat min huvudvärk. Bara så ni vet.

 

 


I skolan ...

Sitter i skolan på kursens sista föreläsning. Hade hoppats att den sista föreläsningen skulle få poletten att trilla ner och att jag skulle känna mig mer lugn inför hemtentan på torsdag-fredag. Är jag det? Nej. Jag slutade lyssna för ett tag sedan och kollar alla "alla hjärtans dag"-statusuppdateringar på Facebook. Känner att det kommer att gå riktigt bra på den här hemtentan, höhö.

Stressmoment.

Ny måndag, ny vecka. Hemtenta på fredag, presentation på onsdag. Känner mig väääldigt stressad, för jag har ingen större motivaiton till skolarbete just nu. Men det ska nog gå, på ett eller annat sätt.

Somnade klockan 9 igårkväll. Vaknade 5 imorse och kunde inte somna om. Har alltså varit uppe i flera timmar nu och börjar redan känna mig trött igen. Hej och hå, hur ska detta gå?

Whitney Houston är död ...

Så otroligt meningslöst. Så onödigt. Varför? Hon kunde väl gått och blivit äldre än 48 år?

Sitt back down where you belong.

Det är tisdag och jag sitter och pluggar. Eller jag försöker åtminstone plugga. Pluggmotivationen är liksom borta och jag vet inte riktigt hur eller vart jag ska hitta den igen. Hemtenta nästa vecka och jag har knappt varit på någon föreläsning under den här kursen, och jag har knappt ens kollat i kurslitteraturen. Bra där Grete, you're on top of things, som vanligt då med andra ord ...

Bortser man från den stora saknaden av pluggmotivaiton så är allt annat helt okej. Ikväll kommer tjejerna hit och vi ska titta på "How to loose a guy in 10 days" och det känns finfint att få vara hemma i Borås och stanna här. Känner dock att min lägenhet är i stort behov av renstädning, en sådan man gör på djupet, men jag vet faktiskt inte när denna storstädning skulle bli av. Just nu blundar jag för behovet att typ dammsuga med anledning av att det blir skitigt så fort man kommer in genom dörren ändå, på grund av all snö vi har här i Borås. Legitim anledning? Javisst.

Nej, två timmar tills tjejerna kommer, det är dags att ta tag i saker. Hejdå.

Headache.

Det är lördagkväll och jag sitter och väntar på Melodifestivalen som drar igång om cirka en timme och 20 minuter. Jag har ont i huvudet. Och jag har nyligen blivit lite hippare eftersom att jag har skaffat mig timelineFacebook. Imorgon kommer mams och paps hem och jag ska åka hem till Borås. Ser fram emot att få åka till Borås och stanna där ett tag. Saknar mina tjejer och min lägenhet :)

Mitt huvud gör för ont och jag har inget vettigt att skriva. Hörs någon annan dag.

Jobbigt trött.

Igår upplevde jag den tråkigaste dagen på länge, eller rättare sagt, den jobbigaste. Hade presentaton i Borås och etersom jag den här veckan bor i Malmö fanns där inget annat alternativ än att dagspendla mellan dessa två städer. 8 timmar på ett tåg? Det är inte att leka med. Det blev till och med fler timmar eftersom tåget i Varberg, på morgonen, blev inställt och jag fick åka buss i 2 timmar som stannade på varenda lilla ställe som fanns. När jag väl kom hem på kvällen var jag så trött att jag inte orkade ta mig från soffan till sängen, haha. Känner att det där med att dagspendla inte riktigt är min "cup of tea".

Idag tänker jag vara lat. Ligger i sängen och planerar att stanna här. Tänkte att jag kan plugga lite liggandes ner och inte behöva anstränga mig så mycket. Men först ska jag titta på ett avsnitt av 90210 och sedan äta. Så ni vet det liksom.

Puss och kram.

RSS 2.0