Liten blogg-uppdatering.

(Jag har tagit lite sommarlov från bloggen verkar det som. Meeen, här händer det ändå inget sådär superintressant att blogga om ...)

Jag och Anna har idag spenderat dagen i solen med Ben and Jerry's Cookie Dough och pratar om frierier och läst horoskop. Ikväll är det grillning med familjen och jag har lyckats åstadkomma världens godaste sås. (Jag är typ bäst på såser.) Annars så drömmer jag konstiga och obekväma drömmar och har återupptäckt min förkärlek till Disney Channel (tror inte att det är så bra) och det är så jag lever den här veckan. Somsagt: riiiktigt intressant :)

Grete goes Miss Piggy.


Nöff nöff ;)

Miss Piggy.

Kvällens outfit är nästan helt färdig. Det enda jag behöver nu är ett par öron. Dom ska jag försöka limma/sy ihop senare idag och sedan är min "Miss Piggy-outfit" klar. Vet inte om den är aningen too much men det får bli som det blir. Mer kan jag inte begära liksom. Jag och Anna kommer bli riktigt coola ihop, Rosa Pantern och Miss Piggy, finfin kombo :)


Lekplats.

Idag promenerade Anna, Max och jag till en lekplats som skrämmande Teletubbie-land. Det enda som saknades var den där roliga solen med ett skrattande barnansikte (?) och kaniner som skuttade runt. Var riktigt spännande faktiskt. Jag hade ballerina-skor på mig och halkade runt på "gräsmattan" (som är gjord av konstgjort gräs) och slog mig på gumpen. Men det är sådant man får leva med.

Sedan fikade vi lite på Espresso House. En anka hoppade i princip upp i knät på en kille som satt med en macka i handen och på så sätt "slog ner mackan på marken" och åt upp den. Killen satt bara och gapade. Vi skrattade så vi nästan kissade på oss. Humor på hög nivå. Yes, indeed.




. . .

Hemmafru.

Dagen idag har spenderats med att leka hemmafru. Jag har lagat mat och städat, och fikat och handlat mat. När jag inte har gjort det har Anna och jag suttit med ritplattan och ritat (se riktigt vackra bilder nedan). Rååligt.

Känner inte riktigt att jag har så mycket att bidra med idag. Känner mig lite off. Ska istället fundera på vad jag ska klä ut mig till på fredag. Ska på filmfest och måste alltså ha en fiffig outfit. Anna ska klä ut sig till Rosa Pantern, så det måste ju bli något som matchar hennes outfit. Hm ...

Prftbbbrrr.

Jag och min BFF har liksom talang :)

Detta är mitt bröllop. Jag gifter mig ett träd. Och prästen är en sköldpadda.
Bättre än så blir det inte.


Och det här är Anna och jag på kinesiska muren.
Vi får syn på en drake som sprider massa glitter.


Guess who's back?

Jag är tillbaka från vad jag utan några större problem skulle kunna klassificera som den längsta veckan i mitt liv. Det är helt sjukt när jag tänker att jag bara har varit borta i en vecka då det hela känns som år och dar och evigheter. Det är även helt sjukt hur vissa saker fortfarande inte har registrerats i min hjärna och hur jag jämt tänker "fel". Sjukt. Obehagligt. Dumt. Min farfar är död, jag har fortfarande inte fattat det och undrar ständigt var han är när farmor är i närheten ...

Nu måste jag knyta ihop massa lösa trådar. För lösa trådar finns det gott om. Måste även packa upp. Jag hatar att packa upp, nästan lika mycket som jag hatar att packa. Men det ska nog gå.

Hur som helst, jag är tillbaka.

Det är som det är.

Igår var en bra dag. Inatt var en jobbig natt. Dagen idag är omtumlande, ibland bra, ibland dålig. Men jag sitter med Sofia och Elin, och fåglarna utanför, och ser det positiva i saker och ting.

Nu: opponering
Sen: allt annat


RSS 2.0