Ebay.

Hm, jag har utvecklat en ny dålig vana. Denna vana stavas Ebay och jag är fast. Det är helt sjukt hur mycket fina saker där finns och dom kostar typ inget alls. Känner att jag håller på att bli beroende och att jag snart kommer handla upp hela sortimentet. Får försöka hålla igen, men det går knappt. Skyller det på min käre pojkvän, hade han inte visat detta magnifika under för mig hade jag inte haft detta problem nu ... haha.

Annars är jag tillbaka i Malmö. Sitter i köket och lyssnar på Abba, som jag sjunger med i, och hela familjen håller för öronen. Ändå rätt fint, haha. Imorgon beger sig mamma och pappa till La France och kvar blir jag och "den lille", får se hur vi klarar av detta. Hejdå.

Hm ...

Jag har insett att om jag inte skriver något här i bloggen så kommer det inte upp några inlägg för er att läsa där ute. Jag vet inte riktigt varför jag inte bloggar, men tiden springer iväg och jag verkar inte hinna. Har på senare tid levt i en resväska och flygit fram och tillbaka mellan Borås och Malmö och Litauen. Kom tillbaka till Borran i tisdags och imorgon beger jag mig återigen till Malmö. Mams och paps ska till Frankrike på lördag och jag ska vara med Konrad i en vecka. Men jag måste tillbaka till Borås på onsdag för då är det dags för en presentation, ack och ve, jag orkar inte ens tänka på det.

Annars är allt bra. Har återigen varit oerhört frustrerad och arg på vissa situationer. Men tiden i Borås håller snart på att ta slut och då behöver jag inte bry mig mer om det. Jag har typ inget vettigt att lägga till så jag säger hejdå nu. Hejdå.

It's over.

Veckan har varit jobbigt. Det kan ni tro. Har suttit varje dag med massa uppgifter som bara har tagit långt tid, varit omotiverande och skittråkiga. Men nu är det över och jag behöver aldrig mer läsa i Long Tail-boken eller skriva en massa om Annie Leibowitz. För att fira att denna galenskap av uppgifter var över hade vi en fullspäckad helg planerad, och jag måste säga att för en gångs skull har det varit precis så kul som man hade tänkt sig. Oftast så tror man att det ska vara roligt, men i verkligheten blir det inte alls som man har tänkt sig. Så var det som sagt inte den här gången, det var helt underbart!

I fredags pubcrawlade vi. 5 pubar besöktes och det var hur trevligt som helst. På en pub sjöng jag med en man och på en andra hällde jag lite rasberry daiquiri på mig, så jag gick runt och var klibbig. Ytterst trevligt :)

Igår åt vi frukost på Max och sedan shoppade Sofia lite skor. Vi tillberede snittar och begav oss hem till Stella för att fira Nyår 2.0. Det var helt otroligt kul och alla gick verkligen all in för att fira det ordentligt. Stella var helt häpen när klockan slog 12, alla tog på sig jackor och gick ut på balkongen och ropade "Happy New Year", och det verkligen kändes som nyår. Kvällen avslutades hemma hos mig, med Sofia och Fredrik och två nya bekantskaper: Shelley och Filipe. Och en hel massa Eurovision Song Contest-videos som vi tittade på. Ytterst trevligt, detta också :)

Imorse åkte Sofia, det var inte särskilt roligt men vi ska ses i början på mars igen och jag har mest legat i sängen hela dagen och inte gjort något alls. Mitt fiskspel vill inte starta på telefonen och jag måste tvätta håret. Tror jag ska ta tag i saker nu.

Tack till, vem det nu är som sköter sådant, för en fantastisk helg. Må fler sådana komma!
Hejdå.

Äntligen!

Det är över! Det är slut! Det är helg och jag är ledig! Alla uppgifter är inlämnade, allt är presenterat och nu är det fritt fram att glömma, förlåta och förtränga. Inte nog med det, allt gick jättebra att presentera och vi fick endast bara beröm. Jag är så sjukt stolt över vårt Chelsea-arbete! Fyfan vad duktiga vi har varit :) Ikväll ska jag ut på pubrunda (eller som vi i Fashion Management kallar det, "pubcrawl") och imorgon är det Nyår 2.0.

Näsåatt, det var det jag ville ha sagt. Jag är fri från skolarbete, åtminstone den här helgen. Hejdå.

GAH!

Varför är det alltid så att när man väl har gjort det mesta aldrig orkar göra det sista? Det är som om den sista gnuttan energi man måste ha aldrig finns där. Sitter nu med det som en gång var den roligaste uppgiften av dom alla och försöker avsluta det, men det går inget vidare bra ...

Kvällen har spenderats med lite småstädning. Får finbesök från den kungliga hufvudstaden imorgon och då måste man visa upp sig från sin bästa sida. Sofia kommer hit och hänger i sina gamla hoods och en spännande helg nalkas. Pubrunda på fredag, Nyår 2.0 på lördag - ser så sjukt mycket fram emot det efter allt detta pluggande så det inte är sant!

Men för att kunna njuta av det på riktigt måste jag ju givetvis avsluta fotograf-uppgiften först. Woohoo. Eller nej, inget woohoo:ande alls. Hejdå.

... och skriva manus till presentationen på fredag, givetvis. Silly me, hur kunde jag glömma det?

Ser ut som bajs.

 


Såhär snygg är jag för tillfället. Känner att min hy är så otroligt oren på sistone så en ansiktsmask hade ju varit på sin plats. Sagt och gjort! Denna är med choklad, så den luktar gott, den känns bra, men den ser oerhört oattraktiv ut. Skrattade ihjäl mig när jag såg mig själv i spegeln, och nu tyckte jag att det var en bra idé att dela med mig av denna bedårande syn. Enjoy!

 


Jag blir tokig!

Det är 5 dagar kvar tills dess att jag ska bege mig tillbaka till Borås och jag har fortfarande inte avslutat en enda uppgift. Jag är typ nästan färdig med två, men det är inget att hänga i julgranen eftersom de resterande två står och hånar mig. Åh, blä. Jag blir som sagt tokig :(

2012.

Jahapp, då var det nytt år igen. Urrgh, vad tiden går fort, haha. För att inte bryta mot traditionerna har jag sammanfattat år 2011. Det är med stor glädje som jag härmed presenterar år 2011's lista:

Årets bok: Hilary Duff – Elixir, ni får skratta hur mycket ni vill åt författaren men faktum är att storyn var helt jättebra. I lööv it!


Årets uttryck: Jag blir tokig!


Årets plagg: Svarta jeans? (Detta enligt min mamma ...)


Årets pryl: Haha, min iPhone, den har fått vara med om både det ena och det andra under året, den har till och med genomgått en skönhetsoperation! Man skulle nästan kunna kalla Sir iPhone för Michael Jackson ...


Årets låt: Jedward – Lipstick!!!


Årets skiva: Varför tar jag inte bort ”Årets skiva” från den här listan? Ingen lyssnar väl på skivor längre?


Årets film: Just go with it med Adam Sandler, jag såg den typ 4 gånger på en vecka, haha.


Årets tv-program: Möjligen Vampire Diaries, den blir ju bara bättre och bättre!


Årets snackis: Christopher, oväntat va?


Årets person: Christopher, lika oväntade detta med.


Årets bästa kompis: Sofia, den finaste personen jag känner vars frånvaro i Borås kommer vara outhärdlig.


Årets utmaning: Oj, jag vet inte? Alla möjliga presentationer har väl varit en utmaning i sig? Först att hålla en presentation ensam i början av året med Let's Lunch och sedan alla miljoner presentationer på engelska som vi har fått göra på HB. Nu kan jag det där faktiskt, haha.


Årets häftigaste: SVT! Examen! Sedan har ju faktiskt även Borås varit lite häftigt, om än lite regnigt …


Förhoppningar år 2012: Jag har fortfarande inte tagit mitt körkort, haha. Och flytta tillbaka till Skåneland, nu får det räcka med små städer långt bort från familjen och Malmö.


Jag skulle nog kunna mala på ännu mer om allt som har hänt under året. Faktum är att det har hänt en hel del! Men det blir varken intressant för er att läsa eller för mig att skriva. Så vi skiter i det.


Gott nytt år! Må 2012 bli det bästa hittills! (och snälla, ingen undergång i slutet på året, det hade verkligen inte varit till någons fördel!)

 


RSS 2.0