Slut.

Projektarbetet är färdigt. Sitter i soffan och väntar på att telefonen ska ringa, så jag snart kan gå och lägga mig. Orkar knappt hålla mig vaken. Bortsett från arbetet så har det mesta blvit lite småfel idag. Jag har spillt saker, tappat saker, förstört saker ... känner mig lite klumpig. Men det blir kanske lite bättre imorgon.

Blir bjuden på middag hos grannen Emelie.

 

 


Och här är resultatet!


Stellz och jag bakar :)

 

 


Ensam igen.

Chph och Lille Skutt har begett sig hem till Helsingborg igen. Här är det ensamt och tomt. Fick ett mms innan av min käre pojkvän på hunden som hade däckat på tåget och fick akut saknad efter dom båda igen. Det är inte lätt när det är svårt. Men som tur är hinner jag inte älta massa saknad hit och massa saknad dit (saknar nämligen min mamma och pappa och lillebror väldigt mycket på en dag som denna) för jag har tonvis med skolarbete att göra den här helgen. Det är inte roligt. Men lite roligare pluggpauser väntas imorgon, mamma jobbar också så vi tänkte ha kaffepauser via telefon och sedan på kvällen ska det bli häng med tjejerna. Nääsåatt, jag tror jag ska börja nu ...

Chph kom med blommor.

 

 


Woohoo.

Mina damer och herrar, just nu är jag överglad. Våra konkurrenter har helt oväntat mailat oss med all den informationen vi behöver. Känslan är obeskrivlig. Yeesssssss :)

Världens finaste vovve!

 

 


Lite småpanik.

Våra konkurrenter kan inte (vill inte?) samarbeta med oss. Dagen har spenderats med grannen Emelie, hennes telefon och Google i hopp om att finna ett annat företag som skulle kunna fungera som bra konkurrenter. Det har inte gått så bra. Men jag hoppas att det ordnar sig ändå. Jag har världens finaste Chph & Lille Skutt är här, så jag är glad ändå.

...

Ännu en regning dag i Borås.

Fräscha tjejer.

Idolmys hos Sarah. Pizza. Coca cola. Chips. Och dipp. Frääscht ;)


 


Ansträngande.

Hmpft, har städat min lägenhet nu. Känner mig verkligen helt slut. Hur kan lite dammsugning och torkning av golv vara så ansträngade? Känner för en tupplur. Men nu är det åtminstone rent och fint här, vilket betyder att jag kan ta emot lite folk som ska hänga här ikväll. Rätt trevligt faktiskt :)

Blogg.se-appen.

Jag är väl sist i hela Sverige som provar blogg.se-appen. Men funkar den bra kan den kanske bli en favorit. Precis som mitt TapFish 2-spel på iPhonen som jag är lite beroende av, höhö.



Borås.

Jag är tillbaka i Borås ... och här regnar det. Oväntat? Haha. Knappast. Men det är trevligt att vara hemma igen. Har saknat alla som bor här och känner väl att det är dags att ta tag i grupparbete och skola och sådant igen efter två veckors lekande av "mamma, pappa och barn", som faktiskt har varit mer ansträngande än jag någonsin har kunnat förvänta mig ... Klarade förresten tentan! Väldigt oväntat, men väldigt roligt också.

Ikväll ska jag på kalas. Sofia ska fira sin födelsedag, så jag har bakat halva natten ;) Annars ska jag nu packa upp lite kläder, tvätta lite kläder och sedan skriva ihop en text om konkurrenter. Hejdå.

Sooofia :)


Idag fyller den här finingen år! :) GRAAAATTIS! Du är bäst och jag är gladast i världen över att jag känner dig! Hoppas att din födelsedag blir toppen,
och jag lovar dig sedan ett hejdundrande firande i Borås nästa vecka ;)

Ny bloggdesign? Snart.

Satt precis och tittade på min bloggdesign och fyy vad jag vill ändra den. Det riktigt kliar i mina fingrar! Snart ska jag ta tag i det. Nästa vecka är jag återigen i mitt älskade Borås, och då ska jag hitta lite tid för bloggdesignen också. Får se nu bara om det blir av, höhö ;)

Time goes by.

Livet i Malmö rullar på. Det är måndag, och imorgon är det en vecka som jag har varit här. Inte klokt vad fort tiden går. Känns som om jag har varit här i typ 10 minuter. Men har man kul så går tiden snabbt, och har man tråkigt så går den dööölångsamt. Hur som haver så hinner jag inte blogga. Vet inte riktigt vad jag har gjort dom senaste dagarna, typ lagat mat, oroat mig för allt jag ska göra, umgåtts med Konrad och Christopher, träffat Elin och Filip och åkt bil. Imorgon är det pluggdag inplanerad och på kvällen bär det av till Helsingborg för lite middag. Utöver det så har jag LOVAT mamma och pappa att sortera 76.348 bilder, och tro mig, det är det minsta jag vill göra. Finns där någon där ute som skulle kunna tänka sig sortera lite bilder? Hör av er! Jag bjuder på lite vin och mat i gengäld.

Återigen i Malmö.

So, here I am igen. Sitter i mitt kök i Malmö och bloggar. Känns som om allting man gör alltid leder tillbaka hit. Köket, datorn och bloggen. Fastän jag inte är den som bloggar mest i hela världen.

Hur som helst, i Malmö är det höst fast det är aningen varmare än det är i Borås. Och jävlar vad jag fruktar vintern som kommer komma. Vettefan hur man ska göra för att slippa allt det kalla, och det kommer ju givetvis vara kallare i Borås än det kommer att vara här. Sådant gillar vi, inte. Men den dagen den sorgen, överlevde ju det förra året, överlever det i år också.

Ikväll ska jag bjuda på middag. Eva kommer hit, kvinnan som tog hand om Konrad nu dessa dagar, och sedan ska jag göra upp en planering över saker som måste göras när jag är här. Händer lätt att jag lurar mig själv till att tro att det är lov, och att jag kan sova hela dagarna och inte göra något vettigt alls, men så är det ju inte. Har massa saker att ta tag den här veckan och nästa, och inte bara umgås med folk som jag har saknat. Såå, planering it is. Och inga långa luncher i köket som bara leder till meningslöst tittande på posh24's hemsida, haha.

Packning.

Det är måndag och full packning pågår. Mamma & pappa är på Hawaii och från och med imorgon börjar mitt yrke som barnvakt, eller rättare sagt tonåringsvakt. Skulle egentligen bege mig till Malmö först på onsdag, men billiga biljetter och fina ord från en fin lillebror fick mig att ändra mig. Malmö, here I come!

Helgen har annars varit toppen. Tacos-middag på fredag, fest på lördag, McDonalds på söndag och segheten själv idag. Var så fruktansvärt trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna på föreläsningen.
Nu sitter jag här och tycker att det känns underligt att veta att jag ska packa för nästan två veckor, vill ta med mig allt jag äger och har men får knappast plats med det i min resväska. Så jag sorterar bort sådant jag inte kommer behöva, problemet är bara att jag tror att jag kommer att behöva allt. Alltså dessa problem ;)

RSS 2.0