Gårdagens fyra bilder.

Kameran gick inte varm under gårdagens partajande så att säga, vi var mycket mer upptagna med att spela Vuxenpoängspelet och sedan skämma ut oss över Robert Pattinson. Vi fick till några fina bilder dock, även om vi inte fick till en bild på den äldre herren som försökte ragga upp Sofia eller den långa och mörka vägen hem, MEN här har vi dom vi har ... taaaada.


Robert Pattinson.


Jag var på fest igår med en tjej som har träffat Robert Pattinson. JAG DOG! Sedan dog jag lite till. Och sedan lite till igen. Visade verkligen upp mig från min sofistikerade sida. Stockholm är fräckt, och indirekt har jag nu varit i närheten av R.Pattz, eftersom jag har varit i närheten av någon som har varit i närheten av honom. Nu ska jag aldrig mer duscha ;)
/ En mogen och vuxen Grete.

Hagel.

Sitter hemma hos Sofia och försöker påbörjade skrivandet av mitt ex-jobb. Har metoddelen att skriva och hittills har jag fått ihop 0 ord. Utomhus haglar det, och man blir bara mindre och mindre sugen på att ta sig hemifrån. Dock ska vi ikväll trosta vädret och bege oss hem till sjuksyrrorna. Hoppas på en trevlig kväll i sann Kalmar-anda, haha.

Nej, nu ska jag inte hänga på blogg.se mer. Har tusen andra sidor att besöka och en uppsats att skriva ;)

Stockholm baby!

Jag är framme i el Stockholmo. Sitter på fashionabla Orminge Centrum och väntar på Sofia :)

Förlåt Elin, jag glömde att blogga från Herrljunga. Skyller det på att den platsen var så magisk så jag glömde bort både tid och rum ... Puss!

 


På tååget :)


Allmänt babbel.

Sov inget inatt. Verkligen. Sist jag kollade klockan var hon 5:20, efter det somnade jag lite men drömde mest om InDesign och konstiga grejer. Befinner mig åter i ett sådant moment där jag drömmer helt galna grejer. Den här gången är det dock rätt så realistiska grejer (åtminstone "inatt") och då blir det bara ännu mer förvirrande, höhö.

Kan dock, å andra sidan, konstatera att jag inte har så ont i halsen just nu. Det bara försvann efter duschen? Mycket märkligt. Och jag sitter nu och försöker förbättra kunskaperna i Illustrator, jag ska ju som sagt bli världsbäst på sånt nu. Jaa, jag har mina anledningar.

Imorgon åker jag till Stockholm, längtar så jag dör nästan. Ska äntligen få träffa världens finaste Sofia och hänga med henne i helgen. Innan dess måste jag dock packa (höll på att glömma bort det där) och äta middag. Och spendera en sista kväll med tjejerna innan påsklovet sätter igång ordentligt.

Haaalsont.

Idag har jag ont i halsen. Detta hade nog inte kunnat komma olägligare och jag måste försöka bli av med det så snabbt som möjligt. På torsdag åker jag nämligen till Stockholm för att hälsa på världens bästa Sofia och sjukdom passar helt enkelt inte in i den ekvationen.

Uppdatera sidan ...

Mina damer och herrar, tiden är äntligen inne. Tryck på Kommando + R eller F5, eller vad det nu är ni brukar trycka på för att uppdatera en sida och bli förvånade!

Jag är inte riktigt helt 100 % färdig, finns vissa saker jag vill ändra på. Men eftersom jag inte är någon wizkid på Photoshop och InDesign (ÄN!) får det helt enkelt vänta tills jag vet mer. Hejdå.

Söndag.

Det är söndag och jag är svintrött. Imorgon är det ny vecka och nu ska det vara slutlekt, jag och Sarah måste ta tag i ex-jobbet på riktigt. Och jag måste ta tag i min framtid på riktigt också. Har bestämt mig för att försöka hitta ett jobb eller en praktikplats någonstans och dagen har spenderats med massa funderingar hit och dit.

Helgen har, å andra sidan, spenderats med Christopher och Kiron som kom hit heeeela vägen från Helsingborg. Det var väldigt mysigt och kändes som en sådan sak som jag precis behövde.

Nej nu ska jag städa färdigt min lägenhet och sedan äta rester. Haha, vilket fabulöst liv man lever ;)

Min nya ring.

 

 

Check out min nya ring. Japp, den är precis lika stor som den ser ut, men väldigt fin ändå. 
Nu blir det dejt med tjejerna och vad som händer sedan är fortfarande oklart. Ciao.

 


Final thesis.

 

 

Sitter på bibblan och försöker påbörja ex-jobbs arbetet. Det går sådär
Firade Sarah igår, och är lite ljuskänslig idag, haha ;) Därav solglasögonen på bibblan,
haters are gonna hate, men jag känner mig fabulous och lite småkänd ;)

 


Haha.

Sådär, då har vi rankat Borås snyggaste tjejer ;)

Godis.

 

 

Kolla vad jag har! Sådant där sprakande godis som var asballt när jag var liten. Smakar fortfarande lika gott idag men det där sprakandet är inte lika fräckt som innan, haha.

 


Mot slutet.

Det är onsdag och vårt sista grupparbete är igång. Efter tisdagen är det all focus on ex-jobbet och sedan är det bye bye Borås. Vad som händer efter det är fortfarande oklart, men jag klarar mig. Det brukar ju vanligtvis bli rätt så bra ändå. Men först måste jag överleva vårt sista grupparbete, hmpft.

Together forever!

Sir iPhone visade sig vara en liten Jesus, den återuppstod! Jag är lyckligast i världen :)

2 saker.

Jag har två saker att komma med idag, först och främst - Loreen vann Mello igår och jag var helt euforisk. Jag älskar den låten och jag hoppas att det kommer att gå bra för henne i Baku. Den andra saken jag måste dela med mig av är att min iPhone har tagit en paus. Den vill inte funka för tillfället och det skrämmer mig lite, men jag hoppas att det bara är en tillfällig paus och att vi snart återförenas. Det var det, hejdå.

Fredagsmys.

 

Det är äntligen fredag och kvällens sällskap är lite sushi, lite vin och lite Carrie Bradshaw. Allt som allt är det ett väldigt trevligt slut på en rätt så otrevlig och stressig vecka. Tack och adjö.


The Last Lecture.

Idag, mina damer och herrar, har jag min alldeles sista föreläsning på Högskolan i Borås. Helt amazing. Efter detta har vi bara några presentationer, några handledningstillfällen och ett ex-jobb att skriva. Efter det är det SLUT och ÖVER här i Borås, och jag kan äntligen göra något annat med mitt liv som motiverar mig lite mer. Jag längtar!

WTF?!

 

Det snöar i Borås. SNÖAR?! WTF? Just nu är det -1 grader och snön har lagt sig. Skulle bara öppna fönstret och fick nästan en hjärtattack när jag såg det vita. Helt sjukt?! Herre min lilla get, som Elin skulle ha sagt ...


(Inser att den här bilden inte tillhör dom man brukar säga " en bild säger mer än 1000 ord" om, men tro mig allt det gråa är vitt ...)


de Svutt.

 

Det är inte klokt. Vi sitter på en föreläsning och lär oss SWOT-analysen. Det är typ den 7 gången här på Högskolan i Borås. När jag är färdig med min utbildning inom Fashion Management, är "SVUTT:en" en sak jag med all sannorlikhet kommer kunna ... Kanske. Haha.


Vår?

Det är fredag och min vecka i Malmö går mot sitt slut. Väldigt tråkigt om jag får vara ärlig. Det är soligt ute, vilket på ett felaktigt sätt får mig att tänka att det redan är vår. Ikväll ska jag hem till Elinpelin och festa in deras nya lägenhet, men för att verkligen kunna känna att jag är värd detta festande måste jag åtminstone ha börjat skriva på min inlämningsuppgift, och för att kunna börja på den måste jag ha städat i köket först. Öööh. Hejdå.

RSS 2.0