Kalmar.

Jag är för tillfället tillbaka i Kalmar. Dags att snart ta sitt pick och pack och bege sig någon annanstans. Har idag packat ner böcker, filmer, tv-spel, kläder och lite glas och tallrikar som inte kommer användas. Har även tagit ner alla tavlor, så det ser riktigt tomt ut. Buhu.

Hej bloggen!

Det går dåligt det här med att uppdatera bloggen. Förklaringen till det? Jag är knappt hemma, haha.

Helgen spenderades hos Sofia och hennes familj i Varberg. Det var midsommar. Det var dricka. Det var mycket god mat. Det var fantastiskt trevliga människor. Det var slagsmål. Det var hysteriskt roligt. Det var bakfylla. Och det var väldigt tråkigt att åka hem igen och inte veta när jag ska få träffa min Jedward-kompanjon igen. Hur som helst, tack Sofia för en jättefin helg, och tacka din familj, som faktiskt, helt ärligt, är helt och hållet underbara :)

Annars då? Jag gör inte så mycket. Städar fortfarande lite, träffar lite kompisar, besökte igår Kullaberg och planerar ikväll en tjejmiddag med mamma. I veckan tänkte jag även göra en liten mini-resa tillbaka till Kalmar, måste ju för en gångs skull hämta hem alla mina kläder som är kvar där. Och Berit.

Och så är det med det. Hejdå.

Midsommar i Varberg. Jag har det bra här! ...

img_4899 (MMS)

Midsommar i Varberg. Jag har det bra här! Väldigt bra :)


Varberg, here I come!

Det är äntligen den 23 juni idag och jag ska äntligen bege mig till Varberg för att hälsa på världens finaste och bästaste Sofia :) Jag är klad till tusen! Hejdå.

Öh?

Jag har frivilligt anmält mig som saneringsansvarig för vår lilla lägenhet här i Malmö. Är jag galen eller är jag galen? Vi är mitt uppe i dag 2 när det gäller städning av köket och jag är så villig att antingen äta råttgift eller rymma hemifrån att ni inte kan förstå. Craziness. Det är det enda jag kan säga.

Framtidspanik.

Och DÄR kickade det igång. Framtidspanik. Det har äntligen gått upp för mig att min romans med Kalmar tyvärr är slut och jag har blivit smärtsamt medveten att det är så fruktansvärt oklart vad som kommer att hända i höst. Buu.

Så rolig.

Haha ;)

Hej.

Min dator är seg. Mitt internet är segt. Jag är seg. Då blir min blogg också seg. Jag lever och mår bra. Sover dåligt, men det är ingen nyhet. Har fått reda på bra nyheter på pluggfronten, men har å andra sidan inte fått reda på all information vilket i sin tur kan betyda något helt annat och dåligt. Hur som helst, det kan jag ändå inte påverka förrän på måndag, så det är helt onödigt att oroa sig över det nu. Men jag oroar mig ändå.

Annars? Mamma fyller år imorgon, Konrad spelar PlayStation hela tiden, familjen har fått en ny ångrengöringsmaskin. Allt är som vanligt, fast inget är som förr, haha.

Idag ...

... tänker jag absolut inte göra något alls. Känner mig trött, hängig och kanske till och med lite småsjuk. Har inte riktigt definierat den biten. Det är fullmåne-perioder och jag börjar tro att min forna klasskompis Ludde hade rätt när han sa att man drömmer konstiga saker när det är fullmåne, cause here I go again. Riktigt kul. Jag är ironisk.

Varberg.

Jag har haft fullt upp på sista tiden. Om det inte är massa människor man träffar så är det massa tankar som snurrar runt och on top of it all så planerar min familj att köpa en gård. Så nu pågår det en hel del diskussioner om hur vi ska renovera och vad som ska ändras. Det är, som sagt, fullt upp.

Jag har i alla fall idag köpt biljetter till Varberg. Den 23 juni kommer jag och besöker dig Sofia och då ska vi minsann fira Midsommar! Woohoo.

NU ska jag gå ut och städa i köket. Jag skjutit upp det nu hela dagen och ska äntligen få tummen ur och göra lite nytta. Pusshej.

Wiie :)

En snabb uppdatering.

Idag har jag inte så mycket vettigt att komma med, eller ens ovettigt för den delen. Livet flyter på. Igår var vi på inflyttningsfest hos Elin och Filip. Mycket fin lägenhet och mycket trevlig kväll med mycket trevliga personer. Idag har jag varit på jakt efter en studentpresent till min kompis Max som tar studenten imorgon, stor pojke! Måste säga att jag är fruktansvärt nöjd med det jag hittade.

Annars så har jag och Elin idag suttit på Espresso House och finslipat vårt examensarbete, nu är vi så gott som färdiga. Elin ska skicka in det en sista gång och sedan publicera det i DiVA. Så småningom kommer betygen in och vi är officiellt, helt och hållet, färdiga med Media Management-programmet.

Som sagt, inget vettigt, haha. Hejdå.

Boende.

Det har redan lyckats bli onsdag och ikväll är det dags för lilla Libhubs inflyttningsfest. Har ingen aning om vad hon ska få i inflyttningspresent, men ska snart ut på stan med Anna och leta järnet! Konrad måste bara komma hem först så jag får tag på ett par nycklar och kan låsa efter mig ... haha, känns konstigt att inte ha nycklar till sitt eget hem.

Igår var familjen återigen och kikade på gården. Verkar som om ett köp bara blir mer och mer aktuellt. Känns nästan lite läskigt. Har velat "bo i hus" så länge jag kan minnas, och nu helt plötsligt finns där en stor chans till det. Dock kommer jag ju förmodligen aldrig att bo där på samma sätt som resten av familjen, men känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå att spendera en hel del tid där.

Påtal om boende så måste jag börja fundera på hur jag ska göra med det, kommer ju förmodligen inte att bo i Kalmar något mer och då borde jag ju ta och hitta en lägenhet någon annanstans, öh. Lätt som en plätt. Ja. Men det fixar sig.

Hemmaaaaa.

Honeyzzz, I'm home! Känns ganska overkligt att idag är den första dagen på rätt så länge som man verkligen inte har något stort att göra. Dagens ansträngning har varit att packa upp (haha, som om jag redan har gjort det) och typ laga mat? Det har varit ett ständigt galopperande den senaste veckan och även om det känns rätt så vemodigt att allt är över så känns det faktiskt också ganska skönt. Dock kommer kommande vecka också att innefatta en hel del "galopperande", men nu är det åtminstone lokalt bundet till Malmö.

Jag har haft det bra. Examen är över och jag känner mig rätt så nöjd som har lyckats att fixa en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och faktiskt lyckats med tanke på vilken plåga kalkyleringen var. Herrejisses! Känns dock aningen ledsamt att åren med MEM08 är över och ännu mer ledsen blir jag när jag inser att jag fortfarande inte har insett helt och fullt att det faktiskt är över. Känns fortfarande som om vi snart kommer sitta där tillsammans på Kalmar Nyckel och vänta på att det ska bli rast ... så kommer det aldrig att vara igen :/ men vi ses ju igen, förhoppningsvis.

Resan till Litauen var överförväntan. Alla var på bra humör och det var ytterst trevligt att bara sitta och snacka skit med mormor och morfar om vilka hopplösa, men ack så roliga, släktingar som finns i familjen. Jag kan glatt meddela att jorden inte kommer att gå under 2012, istället kommer alla människor att förvandlas till kall plasma ... fråga mig inte om detaljer, jag har ingen aning. Det enda jag vet är att dessa människor är dom jag ska tacka för min existens, och det känns ju aningen konstigt. Å andra sidan förklarar det varför jag är som jag är, haha. Men hur som helst, vi hedrade min farfars minne vilket var hela syftet med resan, och hans gravplats och gravsten ser fruktansvärt fin ut, även om det må låta konstigt.

Nu får det räcka för idag, har ju lyckats få ihop ett rätt så långt blogginlägg. Noterar att min mms-bloggning från båten inte har kommit fram, dåligt.

I'm on a boat and it's going fast and I go...

img_3347 (MMS)

I'm on a boat and it's going fast and I got a nautical themed, Pashmina Afghan I'm the king of the world, on a boat like Leo If you're on the shore, then you're sure not me, oh!


Arbetslös.

Hej mitt namn är Grete och jag är numera arbetslös. Men lika glad för det är jag, eller inte, men det spelar ingen roll. Det kan jag bry mig om i nästa vecka :) Hur som helst, det jag ville komma till var att jag är färdigutbildad och redo att möta världen som den kommer. Woohoo! PEPP!

Det var bara det jag ville säga, nu ska jag lämna Kalmar och Sverige för en kort weekend-resa till Litauen. Där väntar massa familj och vänner och även om anledningen att vi åker dit inte är superduperskitrolig så ser jag sjukt mycket fram emot det!

Puss och kraom :)

Examen!

img_6343 (MMS)

Examen!


The day.

Idag är det dags. Examen. Det känns stort. Det känns läskigt. Iiih.

RSS 2.0