Empiri.

Blöh. Försöker få ihop ett empiri-kapitel till uppsatsen. Det går verkligen sådär. Min förmåga att skriva texter tycks ha gått och lagt sig och utan den är det översvårt ...

Internetdelning.

Mitt internet är dött. Och jag har inga snälla grannar som låter mig använda deras oskyddade nätverk, alla har lösenord på sina, blöh. Tack gode Gud för min iPhone och möjligheten att dela internnet med den. Hade annars varit översvårt att existera, haha. Dock ska jag inte slösa på mitt värdefulla internet utan istället städa och sedan runda av kvällen med lite Alias. Tänkte bara att ni kanske ville veta att jag lever, vilket ni nu gör, så hejdå.

Uppsatsskrivande på en fredagskväll.

Ja herregud. Klockan är 20:45 en fredagskväll och här sitter jag med mysbyxor och otvättat hår och rättar språket i vår uppsats. Glamouröst liv man lever. Sedan verkar mina kunskaper i engelsk grammatik vara på vift idag, för jag har problem med att rätta dom vanligaste orden, haha. Illa. Men men, what to do? Får bita ihop och fortsätta. Hejdå.

15 sidor.

Jag gissade på att vi hade cirka 10 sidor skrivna till uppsatsen. Det visade sig att vi har 15. Jag är i extas. Helt fantastiskt, och tack gode Gud att det inte var tvärtom. Haha.

Yesss.

Idag känns det ganska bra gällande vårt examensarbete. Hade ett, faktiskt, väldigt givande telefonsamtal med vår handledare idag och han kom med jättebra tips och idéer på hur vi ska göra. Dock har återigen ändrat vårt tillvägagångssätt och själva vinkeln på uppsatsen vilket innebär en hel del omskrivningar. Så det är det jag har spenderat dagen med idag. Skrivit om metoddelens alla olika delar. I sällskap har jag 2 liter Coca Cola och munssår. Jättetrevligt faktiskt, höhö. Nej, men det känns bra att ha mer koll, till skillnad från igår när traktorer och män i röda hjälmar var hundra gånger mer intressanta än vår uppsats.

Anyhowwhocares, jag har inget mer spännande att komma med. Just nu är det uppsatsen som gäller och får jag tid över så tittar jag på Alias. And that's how I live now. Hejdå.

Män i röda hjälmar.

Sitter på bibblan och skriver på uppsatsen. Eller ja, Sarah skriver, jag läser artiklar. Dom bygger om i huset bredvid och vi följer det med spänning. Det är på något sätt rågivande att se män som borrar och springer runt i röda hjälmar och mäter saker.

Haha, jasåatt, det går jättebra det här med uppsatsen, verkligen :P

You light up my world like nobody else.

Jag tänker inte ens låtsas. iTunes visar att jag har lyssnat på samma låt 30 gånger idag. Ni kan ju gissa vilken låt jag syftar på. Det är tuggummipop som gäller just nu, och jag har inga problem med det alls. It only makes me happy.

HAHA!

One Direction.

Åh, herregud nej! Gissa vilken låt jag har på hjärnan? One Direction - What makes you beautiful. Jag skäms. Jag hade passat mig för att lyssna på den, för jag misstänkte att det skulle vara en sådan låt som klistrade fast sig på hjärnan, precis som tuggummi klistrar sig fast i hår. Men när även Sarah visste vad det här var för låt kunde jag inte längre motstå frestelsen. Resultat: stod i duschen precis och sjöng på den. Det är som ett helt band av Justin Biebers. Pinsamt. Som sagt, jag skäms.


Oh oh, that's what makes you beautiful ...

Inköpslista.

Handlade på ICA innan. Skrev som vanligt en inköpslista, vilken jag på något sätt lyckades tappa på vägen dit. Det var som att leka en lek när jag var där inne och skulle minnas vad jag behövde handla. Påvägen hem hittade jag min inköpslista utanför en skobutik(?) och när jag läste den insåg jag att av alla 13 saker jag skulle handla, kom jag ihåg 11. Woup woup. Jag är ju annars lite affärsblind och hittar aldrig det jag ska ha och minns heller inte vad det är för saker som behövs, så 11 av 13 var faktiskt inte så dåligt :) haha.

Det är soligt ute idag och jag ska alldeles strax hem till Rebecca. Vi ska ut på långpromenad och snacka skit. Hejdå.

Sushiii.

Det är fredag och jag planerar återigen att spendera kvällen hemma med lite sushi. Jag har verkligen fastnat för rå fisk ... Men för att särskilja den här fredagen från andra ska jag sitta med personliga brev och försöka komponera ihop ett eget som slår alla andras. Lätt som en plätt.

Jag kan annars med stor lätthet konstatera att jag har läst ut hela "Hunger Games"-triologin och kan nu äntligen glömma och gå vidare. Dom där böckerna har verkligen slukat upp alla mina dagar den senaste veckan och det kommer att bli härligt att för en gångs skull inte drömma om olika Hunger Games-scenarion där jag måste fly från "Peacekeepers" i vita uniformer.

Nej så att, nu ska jag skriva personliga brev. Hej och hå.

Jag bloggar.

Jag har inte orkat blogga. Folk har dött. Examensarbete pågår. Jag har fått en ny handväska. Och jag har tonvis med saker jag måste ta tag i, men jag vet inte riktigt var och hur jag ska börja. Så roligt så.

Påsssskris!


Sibbalainen har pyntat påskris ... Och nu drar hon med familj till Berlin och är åter tillbaka först på fredag. Ha det så bra till dess, hejdå!


Kiron!


Han börjar mer och mer förvandlas till min hund. Rosa filt och allt ;)


RSS 2.0